Cautare

61287 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (6.02 secunde)
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca:
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR. Operatorul care il insotea a fost ranit si este internat la spitalul Elias.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare. ... Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost implicat, astazi, intr-un accident la Raliul Iasiului.
Gigi Becali, gest impresionant dupa accidentul aviatic Gigi Becali a facut un gest impresionant dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Desi este incarcerat de 8 luni, omul de afaceri nu este rupt de realitatea cotidiana.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Cel putin 28 de persoane au murit intr-un accident produs, miercuri seara, pe insula portugheza Madeira. Din primele informatii, este vorba despre 17 femei si 11 barbati, relateaza publicația Diario de Noticias.
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime.
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112. O parte din inregistrare, obtinuta de Digi24, arata cum a fost anuntat accidentul.
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
Accidentul din Pipera, in care o tanara a murit pe loc, ar fi fost provocat intentionat de sofer, respectiv fostul sot al femeii.
Soferul care a provocat accidentul din Pipera in care si-a omorat fosta sotie, retinut de Politie
Creste numarul victimelor din accidentul de joi seara petrecut in judetul Ilfov, pe DN4. ... El fusese transportat in stare grava la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Ministerul de Externe de la Bucuresti anunta ca niciun roman nu a solicitat, pana acum, asistenta consulara dupa accidentul feroviar din Grecia, in urma caruia 40 de oameni au murit si 85 au fost raniti. Autoritatile elene au decretat trei zile de doliu national.
Directorul CFR Calatori, Traian Preoteasa, a declarat ca 80% dintre locomotivele folosite pe calea ferata din Romania au perioada de reparatie expirata si doar 15% dintre aceste au reparatiile la zi. "Nu garantam nici pentru aceasta ca n-ar avea probleme tehnice", a avertizat Traian Preoteasa, luni, la Euronews Romania.
Acestea lucreaza la Fabrica de Oxigen nr. 2, iar invinuirile care li se aduc sint de neglijenta in serviciu in legatura cu protectia muncii. Procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Galati au deja citiva vinovati asupra carora planeaza raspunderea celor petrecute in urma cu mai bine de doua luni.
Pe facebook a aparut un text despre implinirea a 5 ani de la moartea lui George Naghi, pe care il puteti citi in continuare:
Opt persoane au ajuns sambata la spital dupa ce au fost lovite de o masina care a patruns pe trotuar in Bacau. Accidentul s-a produs pe strada Marasesti.
George Tanase este un cunoscut baschetbalist sibian, iar femeia insarcinata in sapte luni, care a murit in accidentul rutier de pe DN1, era sotia acestuia.
Doua corpuri arse au fost descoperite pe un camp de langa localitatea nemteana Ion Creanga. Acestea se aflau langa un microbuz care a fost mistuit de flacari. Potrivit Politiei Neamt, a fost vorba despre un accident de circulatie care s-a produs in noaptea de duminica spre luni.
google-analytics.com