Cautare

61418 de rezultate pentru "accident rutier din zalau" (4.88 secunde)
Silvia a convins staff-ul valcean prin prestatiile foarte bune din Liga Campionilor, dar si de la Campionatul Mondial, unde a aparat poarta Spaniei, echipa medaliata cu bronz la acea editie.
Aflandu-se intr-un turneu prin tara, presedintele general al Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, a declarat sambata, la Zalau, ca persoanele care intentioneaza sa se inscrie in randurile partidului, trebuie sa stie ca "nimeni nu le da nimic".
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
108 din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare. ... 876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
Proiectul nu are Plan Urbanistic Zonal, obligatoriu in astfel de situatii Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat in mai multe randuri ca lucrarile la pasajul subteran de la Piata Charles de Gaulle vor incepe in luna august, o data cu lucrarile la parcarea subterana din zona.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania. Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
"Codul Rutier: ... Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Una din prioritatile Romaniei este dezvoltarea infrastructurii rutiere. ... Finalizarea lucrarilor la autostrada Transilvania (Bors-Oradea-Zalau-Cluj-Tg.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
Case si nu prea, cum reiese din declaratiile de avere ale celor alesi de salajeni pentru forul legislativ al tarii, Parlamentul. ... Tot in Creaca are, din 1996, o casa de locuit de 117 metri patrati, la care se adauga un apartament in Zalau, de 86 mp.
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
google-analytics.com