Cautare

1292 de rezultate pentru "accident cu 2 morti pe transfagarasan" (2.95 secunde)
Bilantul atacului armat a crescut la 58 de morti si peste 515 de raniti, au anuntat autoritatile din Las Vegas. ... Acesta se afla in stare critica, dupa cum a scris mama sa intr-un mesaj pe Facebook.
Un cutremur puternic de 7,3 grade pe scara Richter s-a produs, duminica seara, in Irak, la granita cu Iranul.
Banalul gest din cotidianul actual de a-ti face un autoportret cu telefonul mobil, un selfie, cum se zice mai nou, probabil reprezinta o sursa oarecum mai insolita de satisfactie, cu origini intr-un subconstient al orgoliului personal.
Specialistii de top din medicina s-au intrebat de-a lungul timpului ce se intampla atunci cand oamenii mor, existenta luminilor albe relatate de persoanele care s-au intors din morti fiind un motiv de dezbateri puternice.
Pe astfel de con-statari se bazeaza si presa din intreaga lume.
Ti se sugereaza sa ti le cumperi pe banii tai de la farmacie, ca sa poata fi administrate de catre medici.
Timp de aproape o saptamina asaltul gripei si al virozelor, plus insiruirea de morti, au alternat cu masurile luate de aceia in miinile carora ne-am pus sanatatea.
22 de unitati comerciale din Timisoara au fost inchise dupa ce inspectorii de la Protectia Consumatorului au verificat piata din oras si laboratoarele de panificatie. Gandacii morti si produsele expirate le-au adus proprietarilor amenzi de peste jumatate de milion de lei.
In vreme ce in Galati s-a evitat, inca, cu mare greutate, revenirea la cozile de inceput de luna din farmacii pe motiv de lipsa de bani pentru compensate si gratuite, se gasesc medici si farmacisti care dau la morti retete de sute de lei.
Sunt morti si raniti, spun serviciile de urgenta ucrainene. ... Potrivit autoritatilor, un atac cu racheta in centrul orasului a distrus o cladire rezidentiala cu mai multe etaje.
"Cum au inventariat politistii betivii de pe sosele." Craciun insangerat pe soselele din tara, dupa ce 9 persoane au murit si alte 28 au suferit leziuni grave. ... Starea vremii a facut ca, pe drumurile nationale, sa alterneze portiunile uscate cu cele umede sau inghetate.
O femeie de 74 de ani, din Bacau, a murit dupa ce a fost operata de medicul care lua stimulatoare cardiace de la morti pe care le implanta celor vii.
Doi dintre cei patru cetateni americani disparuti dupa ce au fost rapiti saptamana trecuta in orasul Matamoros, in nordul Mexicului, au fost gasiti morti, a declarat marti guvernatorul statului.
Bilantul cutremurelor din Turcia si Siria se apropie de 9.500 de morti si, pe masura ce trece timpul, este de asteptat sa creasca.
Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase. ... "Consider ca epoca unanimitatii a apus, cu sau fara voia noastra, iar acest lucru este unul dintre semnele de maturizare, de evolutie a PSD-ului”.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Sportivul de 19 ani care se afla la volan a pierdut controlul masinii, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un stalp.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) l-a copiat intocmai pe presedintele Traian Basescu. Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Sobaru Adrian a fost transportat la spital unde a fost internat cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, fractura craniana si multiple contuzii. ... 319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
google-analytics.com