La data de 02.02.2011, orele 23.50, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB au fost sesizate de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, intr-un imobil situat pe raza sectorului 1, B. M., in varsta de 31 ani, a fost impuscat cu o arma de vanatoare de B. V., in varsta de 53 ani. Dupa incident, victima a fugit din apartament, iar ulterior a fost transportata de o ambulantanta la Spitalul Clinic Universitar de Urgenta, unde a fost internata.
La spital, victima a fost supusa unei interventii chirurgicale, stabilindu-i-se urmatorul diagnostic:
"Plaga prin impuscare mana dreapta cu defecte parti moi si schelet osos. Fractura cominutiva metacarpian III. Plaga contuza mediopalmara. Escoriatie frontala".
La fata locului s-a deplasat o echipa complexa formata din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, ofiteri ai Serviciului Omoruri si Criminalistic din cadrul DGPMB, care a demarat cercetarile.
In urma cercetarii la fata locului, in interiorul apartamentului au fost gasite mai multe urme de substanta de culoare brun-roscata, precum si urmele specifice mai multor impuscaturi cu cartuse cu alice.
De asemenea, intr-unul din dormitoare au fost gasite si ridicate o arma de vanatoare marca IJ cu calibrul de 16mm si mai multe cartuse cu alice de acelasi calibru, o parte dintre acestea fiind trase.
Fiind audiata, victima a declarat ca, in urma unui conflict spontan cu privire la chiria pe care trebuia sa o plateasca, proprietarul B.V. l-a impuscat in mana cu o arma de vanatoare.
Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B. cu autorul in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor, fapta prev. de art.20 rap. la art. 174 din Cp, urmand a fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva..