YahooNews : Au fost identificate 5 tipuri de barbati infideli

Te intrebi de ce insala barbatii? Te-a inselat vreun barbat si ti-a frant inima? Iti este frica sa te indragostesti din nou pentru a nu fi "tradusa"? Se spune ca barbatii merg la alte femei atunci cand nu mai sunt fericiti alaturi de partenerele lor. Psihologul Martyn Stewart a publicat o carte in care analizeaza cauza pentru care barbatii calca stramb.

Cartea, numita "Why Men Really Cheat", este realizata dupa o serie de analize ale creierului barbatilor, in urma carora psihologul a calculat care sunt tipurile de personalitate cele mai predispuse la infidelitate.
Iata care sunt, potrivit cercetarilor lui Martyn Stewart, cele 5 tipuri de barbati cu care nu vrei sa ai de-a face.

Influentabilul
Este barbatul care are un cerc de prieteni pe care il frecventeaza constant, merge adesea prin baruri si se imbata alaturi de ei, fiind extrem de usor de influentat de catre acestia. Are cele mai mari sanse sa calce stramb.

Manipulatorul
Calculeaza tot timpul ce mutari are de facut, are secrete si e siret.

Impulsivul
Este genul de barbat care intai actioneaza si apoi gandeste. Este capabil sa recunoasca, dar spune ca n-a facut-o intentionat si ca nu s-a gandit la consecinte.

Oportunistul
Atitudinea lui tradeaza faptul ca va profita de o astfel de ocazie fara sa clipeasca daca il avantajeaza pe moment.

Misoginul
E genul de barbat care nu intelege femeile, nu le sustine, in mod special cand vine vorba de partenera lui, dar are intotdeauna o atitudine pozitiva pentru alte potentiale cuceriri.
sursa feminis.ro