One.ro: Te insala! 5 semne care iti arata ca a ales deja pe altcineva

Simti o neliniste care te apasa pentru ca partenerul tau nu mai este la fel de prezent cum era la inceput? El intarzie constant, lipseste de acasa fara nicio explicatie sau inventeaza tot felul de scuze... practic, iti lasa impresia ca te insala?
Doar ca ai toate semnele posibile, dar nu ai si dovezi concrete, de aceea ti-e teama sa nu iei decizia cea mai proasta.
Trebuie doar sa nu confunzi semnele inselatoare cu semnele - dovezi. Iata care sunt acele semne in care trebuie sa crezi, care iti vor spune ca partenerul tau te insala:
1. "Te iubesc, dar nu sunt indragostit de tine"
Daca auzi aceste cuvinte, trebuie sa iti pui un semn de intrebare - acestea sunt cuvintele partenerilor care insala. E ca si cum ti-ar spune ca iubirea pentru tine e una profunda, seruioasa, dar iubirea pasionala o traieste cu altcineva.
2. "Suntem doar prieteni"
O alta afirmatie previzibila pentru un sot, iubit care insala este "Suntem doar prieteni" atunci cand iti vorbeste de noua femeie din viata lui cu care se intalneste din ce in ce mai des.
3. O nevoie brusca de intimitate
Cand, dintr-o data, partenerul tau are nevoie de mai mult spatiu doar pentru el, daca dintr-o data ascunde factura de la telefon sau parola de la Facebook, inseamna ca socializeaza cu cineva cu care tu nu prea ti-ai dori sa o faca.
4. Obiceiurile de munca se schimba...
Te-a obisnuit cu un anume stil de viata profesionala, dar de cateva saptamani orele de lucru sunt foarte ciudate, intalnirile de afaceri devin tot mai frecvente, iesirile in oras cu colegii de munca au devenit un real tabiet? Atunci fa cateva cercetari suplimentare, s-ar putea sa se intalneasca cu altcineva care nu e neaparat colega de munca.
5. Propriile tale justificari
Cand se intensifica momentele in care simti nevoia sa justifici lipsa iubitului/ sotului tau, cand simti ca nu mai esti onesta cu tine si tot incerci sa-ti vinzi singura iluzia unei relatii perfecte, stai putin singura si mediteaza - s-ar putea sa te feresti de propria realitate prea dureroasa ca sa o accepti.