Evenimentul este organizat de Asociatia Educatie pentru Leadership - Ed4Lead impreuna cu site-ul de educatie si parenting: www.smartandhappychild.ro.
RPG Security va asigura paza si protectia Targului Sporturilor si Activitatilor Recreative si de Dezvoltare Personala, organizat de Asociatia Educatie pentru Leadership - Ed4Lead, impreuna cu site-ul de educatie si parenting: www.smartandhappychild.ro.
Evenimentul va avea loc in perioada 24-26 iulie 2015 in Parcul Tineretului din Bucuresti.
Asociatia Educatie pentru Leadership - Ed4Lead realizeaza activitatii in sfera educationala pentru a imbunatati procesele de educatie si pentru a stimula formarea si dezvoltarea continua a copiilor si a tinerilor.
Asociatia pentru Educatie pentru Leadership se adreseaza copiilor si tinerilor de orice etnie, rasa cu sau fara dizabilitati, grupurilor vulnerabile, profesorilor si parintilor. Mai multe informatii veti gasi pe web-site oficial: www.ed4lead.ro
Referitor la acest eveniment Flavian Crizboi - purtator de cavant al RPG Security ne-a declarat: Dorim sa ne implicam in acest gen de proiecte educative pentru bucuresteni. Ne bucuram sa fim alaturi de parinti si copii. Vom asiguram paza si protectia evenimentului pentru ca RPG Security: de 18 ani genereaza incredere!
RPG Security activeaza pe piata de profil din Romania, de peste 18 ani, are peste 5.471 clienti activi si agenti de securitate calificati, carora li s-a oferit o pregatire profesionala adecvata.
RPG Security ofera servicii de paza umana, paza evenimente, interventii rapide, monitorizari si servicii tehnice - web-site oficial: www.rpg.ro si Pagina Oficiala FaceBook - RPG Security.