Ramona Soceanu, manager Moringa Europa, a participat cu un stand cu produse, alaturi de cei de la Bioritmo,, in cadrul primei editii a Nutraceutica.
Promovam Moringa in Romania! ste numita arborele miraculos - contine vitamine, minerale, proteine si antioxidanti. Promovam Moringa ca pe un aliment dorit a fi integrat in alimentatia zilnica. Un gram de Moringa pe zi asigura 60% din nutrientii necesari ai unui adult. Mai avem pulbere de Moringa, la 60 de grame - 60 RON, biscuiti cu Moringa - 8 RON/ 100 de grame, paine cu Moringa - 12 RON / 1 kg.
Pulberea de Moringa este cel mai cautat produse al nostru (este folosita si in medicina ayurvedica), ne-a spus Ramona Soceanu, manager Moringa Europa.


Ce este Moringa

Moringa oleifera este una dintre cele mai utile si mai versatile plante existente. Specia originara din Himalaya care a devenit faimoasa. Aceasta planta cu crestere rapida poate creste in orice fel de sol, formand frunze penate. Este cultivata ca planta utilitara si ca planta de cultura. Au fost stabilite deja peste 300 de boli, de la stari deficitare si hipertensiune, pana la osteoropoza si diabet, care pot fi tratate cu aceasta planta miraculoasa.
In medicina ayurvedica, forta sa curativa este cunoscuta de mii de ani.
Frunzele sale reprezinta un adevarat concentrat de multivitamine si minerale, semintele curata apa de bacterii si virusi si tot din seminte se poate obtine un ulei deosebit de valoros. Fructele sunt folosite ca ingrediente pentru curry. Radacinile pot fi consumate ca legumele.