O tanara din Iasi a trecut prin clipe cumplite. Ea a fost violata de un barbat care a luat-o in masina lui, dupa ce aceasta a facut autostopul.
Fapta groaznica s-a intamplat pe 31 august, in jurul pranzului. Fata, din localitatea ieseana Ruginoasa, a plecat de acasa cu intentia de a ajunge la Iasi. Nu avea niciun mijloc de transport pentru a ajunge din centrul comunei la destinatie, astfel ca tanara a decis sa faca autostopul. La scurt timp, in dreptul ei a oprit un atutorism Volvo, la volanul caruia se afla Petru Timis (32 de ani). Acesta s-a oferit sa o ajute, a luat-o in masina si i-a promis ca o va duce la destinatie.
Imediat cum au iesit din Ruginoasa, barbatul a schimbat directia si a intrat pe un drum laturalnic si a mers pe un camp. Acolo, sub amenintarea cu moartea, barbatul a violat-o pe tanara zeci de minute, scrie bzi.ro. Dupa ce a batjocorit-o, agresorul a urcat-o in masina si a abandonat-o pe marginea drumului.
Folosindu-se de informatiile primite de la victima, care le-a furnizat politistilor inclusiv numarul de inmatriculare al masinii, oamenii legii au reusit sa-l prinda pe monstru dupa cateva ore. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.