Welcome to Roxania: DE CE S-A MAIMUTARIT UDREA TOCMAI LA ROHIA?!

Udrea a inceput din nou sa se bage-n seama tiganeste (sa ma ierte romii). Ca tiganie inseamna stridenta, ostentatia.
Unu: e tot grasa. Motivul pentru care pare "trasa prin inel" - cum au papagalicit tembelii din presa o stire platita gras si propagata gratis - este ca a avut mult(a masa) de unde sa dea jos. Si a dat vreo 10 kg (din 90, la inaltimea ei ). Ca sa fie trasa prin inel, ar trebui sa mai dea vreo 20 kg, spre 22 - marja de 2 kg pentru ciocolata . Ca la 1,60 si ceva, si la varsta ei, trebuie sa ai maximum maximorum 50 kg ca sa fii la standardul estetic si maximum maximorum 55 ca sa te incadrezi in parametrii de sanatate. Ea are 80 de kile ca popa (numai posteriorul trage vreo 10, 5 si 5). Nu-i pretinde nimeni standardul sportiv (15-20 kg diferenta fata de inaltime).
Oricum, treaba ei, daca n-ar fi tinut mortis sa devina treaba publica, pentru care s-a dus sa pozeze din baie la mare! Ca ea asta face la mare, baie cu colacul, nici nu stie sa inoate - se vede si dupa structura psiho-somatica orizontala, pentru ca inotatorii au fibra longilina, chiar si aia mai grasi - poftim, ca am pus-o sa invete sa inoate la 40 de ani! Si sa vedeti ca va da filmulete pe chestia-asta. Dar imi va multumi, fiindca asa experimenteaza o senzatie unica, slabeste durabil si nu se mai murdareste cu atata transpiratie gulerata. Uite, poate sa-i plateasca lui Basescu chirie la piscina din Dante si el s-o verse la bugetul vanzarilor anterioare.
Serios, n-avea decat sa se dea in stamba cat voia, nu face decat sa-si activeze voaiorii pentru a prelua Miscarea de la Tolomac. N-avea decat sa mearga, de la marea greceasca, in delta romaneasca si sa se lamenteze ca n-are semnal ca sa posteze pe facebucale. N-avea decat sa mearga, pe urma si la munte, sa se imbrace popular, sa se dezbrace, sa cante, sa joace. Orice. Oriunde.
Dar nu la Rohia! De ce s-a dus tocmai la Rohia sa se dea in spectacol?! Lasa ca a maimutarit portul osenesc si imaginea de moata! Dar s-a maimutarit la Rohia, langa manastirea plina de sfintenie. Chiar nu gasea alt loc, alta localitate? Sau astia vor sa spurce absolut tot? Mai ales ca acum sunt degajati de guvernare si au toata libertatea sa se distreze.
Oricum, Urdea nu se califica pentru moroseni. Nu stie sa guste o rachie, sa simta o palinca. Nu bea niciodata. Ori e alcoolica, ori sora cu frigiderul. Cu bulimia ei, pune la loc repede ce s-a chinuit sa dea jos ca sa arate ca are vointa politica sa supraliciteze posta romana.
Deci, daca imaginea pe care si-o propaga cu disperare e de gaina batrana care face supa buna, ce cauta la manastire?
P.S. Mai ales cu bretonul ala, maimuta o surclaseaza. Original. Poate ii imprumuta banana.