Academia Catavencu: Top 3 motive ale divortului dintre Elena Udrea si Dorin Cocos

Dragi prieteni, pana la urma inevitabilul s-a produs. Desi poate ca v-ati fi asteptat ca flagelul divortului sa atinga alte cupluri venite din zona crepusculara, precum Viorel si Oana Lis, pana la urma Eros a intors spatele unei alte bizarerii cu parafa la Primarie si binecuvantare de la Dumnezeu, recte tanti Nutzi Udrea si consortul ei de 10 ani de zile, Dorin Cocos. Stiu, o sa speculati ca de vina ar putea sa fie strambele pe care le-o fi bagat Traian Basescu in relatia lor, dar cred ca va inselati. Iata o lista cu trei motive mai intemeiate ale divortului celor doi soti Udrea.
1. Oricat de multe fantezii cu femei dominatoare ar fi avut, banuiesc ca si Dorin Cocos a ajuns intr-un punct in care s-a saturat ca in casa lui sa cante doar gaina Udrea, ca doar nu degeaba are nume de galinacee de sex masculin. In ultimii zece ani, barbatul a indurat, cu stoicism, "succesurile" nevestei sale, de la un amarat de consilier prezidential pana la cel mai gras portofoliu din guvernele Boc. Om traditionalist, dupa cum il percep eu, banuiesc ca a ajuns, in sfarsit, sa constate ca situatia asta da peste cap oranduirea pe care a facut-o Dumnezeu: barbatii trebuie sa poarte pantalonii in casa, iar femeile trebuie sa roboteasca in bucatarie.
2. Cu o constitutie destul de rubensiana, nu m-ar mira ca, in ultimii zece ani, domnul Cocos sa se fi dedat la multe festinuri cu carnati de Plescoi adusi de doamna Udrea taman de la mama lor de-acasa, din Buzau. Imi imaginez ca, la un moment dat, s-o fi saturat si Elena sa se afiseze cu el asa in public, l-o fi trimis la sala de fitness (ca vorba aceea, nu e ca si cum nu-si permit), dar Dorin a continuat sa manance pe ascuns cate un carnacior pana cand a enervat-o definitiv si irevocabil pe viitoarea lui fosta nevasta.
3. Oamenii cu bani nu prea-si fac vacantele in Romania, ci mai degraba in Dubai, Miami sau chiar la bulgari. Daca, dupa cum presupun eu, domnul Cocos n-a prea vrut sa stea in Mamaia si sa-i vada budigaii lui Mazare, asta cu siguranta a enervat-o pe Elena Udrea, care a simtit ca barbatul ei nu-i respecta efortul de a promova turismul romanesc.