efemeride.ro: Fenomen straniu.In mai multe orase din Franta a fost semnalata prezenta parului de inger
O substanta ciudata, cunoscuta sub numele de par de inger, a creat panica in mai mute zone din Franta. Nedumeriti si speriati, localnicii au alertat pompierii, cat si autoritatile locale, cu privire la substanta necunoscuta care impanzea strazile.
Pentru prima data, parul de inger a fost semnalat in Drome si Ardeche, pentru ca mai apoi sa fie semnalat in mai multe orase din Franta. De culoare alba, precum o panza de paianjen sau semanand cu firele de matase, parul de inger a cazut din cer fara ca nimeni sa sesizeze fenomenul. Cei mai multi dintre oameni au crezut ca este vorba despre o substanta toxica si din aceasta cauza au intrat in panica.
Cercetatorii ridica din umeri cand vine vorba despre explicarea acestui fenomen. Nu se cunoaste modalitatea de formare a parului de inger, dar exista voci care il asociaza cu prezenta OZN-urilor.
De-a lungul anilor au existat numeroase astfel de evenimente care au fost raportate in diverse zone ale globului. Interesant este faptul ca substanta este imposibil de examinat pentru ca la atingerea ei se topeste si apoi dispare.
Oamenii de stiinta au sugerat ca aceasta substanta se formeaza in momentul in care un obiect spatial intra in atmosfera iar aerul ionizat de pe campul magnetic al obiectului devine vascos.
Parul de inger a mai fost vazut si in numeroasele aparitii mistice ale Fecioarei Maria sau a fost mentionat de mai multe ori atunci cand Iisus Christos savarsea cate o minune. Probabil ca exista o legatura stranie intre Iisus Christos si aparitia OZN-urilor in atmosfera Terrei pentru ca altfel nu s-ar putea explica existenta parului de inger.

Sursa : http://www.efemeride.ro/