BERBEC 21.03-20.04: Dificultatile de la inceputul saptamanii sunt legate de unele probleme de sanatate ale partenerului dumneavoastra de viata ce va poate solicita mai multa grija si atentie ca de obicei. Este posibil sa va anulati chiar si o intalnire importanta. Esential este ca totul se termina cu bine, fara a mai suferi cineva.

TAUR 21.04-21.05: Saptamana debuteaza favorabil si va puteti adresa chiar si sefului pentru o promovare sau o marire de salariu. Primiti o veste imbucuratoare de departe si va pregatiti sa sarbatoriti alaturi de cei dragi un eveniment nou creat. Poate o cununie surpriza sau, de ce nu, o aniversare unde va veti distra de minune.

GEMENI 22.05-21.06: Satisfactiile se tin lant si urmeaza sa traiti cea mai buna saptamana de pana acum. Sunteti increzatori in tot ceea ce intreprindeti si acest sentiment il transmiteti si celor din jur. In weekend, cateva probleme legate de casa vor fi solutionate rapid, fara a va scoate din starea euforica.

RAC 22.06-21.07: Lucrul la locul de munca se pare ca va cam epuizeaza si va simtiti un pic obositi, desi situatia de acasa nu va da niciun motiv de ingrijorare. Ar trebui sa fiti capabili sa munciti din greu insa va vine greu sa va autodisciplinati. Problemele ivite recent le sortati cu grija si le rezolvati destul de anevoios.

LEU 22.07-22.08: Trebuie sa va scoateti din minte ca puteti rezolva totul prea repede si sa va concentrati mai mult pe treburile de rutina de la serviciu chiar daca va plictisesc. Din graba
s-ar putea sa va scape ceva ce in curand poate deveni un motiv de scandal.

FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca ati luat-o din nou pe drumul cel bun. Toate eforturile de pana acum par sa se lege si sa va faciliteze realizarile mult asteptate. Faceti o fapta buna pentru o cunostinta si aceasta va permite o recompensa consistenta. In weekend va dedicati lecturii, studiului si sunteti dornici sa va imbunatatiti cunostintele.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti marcati de sensibilitate. Ceea ce faceti in viata privata ar putea avea o influenta importanta asupra reputatiei profesionale. Nu faceti si nu spuneti nimic din ceea ce ar putea deranja pe seful dumneavoastra. Se pare ca si acesta se incrunta cam des in ultima vreme. Nu cumva sunteti un pic vinovati?

SCORPION 23.10-21.11: Norocul si fericirea par sa va tina calea in aceasta saptamana. Cateva oportunitati surprinzatoare va faciliteaza incheierea unor contracte profitabile pentru ambele parti. Nici nu va gandeati sa realizati asa repede ceea ce v-ati propus de curand.

SAGETATOR 22.11-21.12: Cineva pe care nu l-ati vazut de o lunga perioada va surprinde cu o vizita. S-ar putea sa aveti ceva de castigat din aceasta intalnire. Acasa este o stare de continua vanzoleala si asta va oboseste prea tare. Daca nu va discipilinati copiii se pare ca pot deveni destul de perturbatori. Aveti grija la accesele nervoase. Nu fac placere nimanui...

CAPRICORN 22.12-19.01: Urmeaza zile pline de satisfactii. Viata va va lumina drumul si se pare ca veti constata ce important este o perspectiva optimista. Membrii familiei vor fi de acord sa va sprijine programul destul de aglomerat si sa va suplineasca rezolvand o parte din treburi in locul dumneavoastra.

VARSATOR 20.01-18.02: A face bani este preocuparea primordiala in aceste zile. Sunteti activi si plini de energie pozitiva. Se pare ca puteti sa va indepliniti dorintele secrete chiar din primele zile ale saptamanii. O sansa de crestere a veniturilor vi se iveste miercuri sau joi si nu o veti rata.

PESTI 19.02-20.03: Acum este timpul sa primiti roadele pe care le asteptati de ceva vreme. Ati muncit mult in ultima vreme si eforturile vor fi rasplatite pe deplin. Sufleteste veti realiza ceva ce visati poate de prea mult timp. Persoana iubita va face o surpriza incantatoare.