BERBEC 21.03-20.04: Se pare ca sunteti mult mai atenti cu cheltuielile. Este timpul pentru economii stricte deoarece s-au adunat cam multe de platit si bugetul este destul de stramtorat. Trebuie sa va organizati mai bine timpul liber pentru a va ocupa mai amanuntit de viata amoroasa care, in ultima vreme, va preocupa din ce in ce mai mult.

TAUR 21.04-21.05: In prima parte a saptamanii va merge bine si profesional, si personal. Exista multe sanse sa obtineti tot ce v-ati propus fara a avea teama de concurenta. In a doua jumatate si mai ales in weekend va duceti in vizite, mai ales la rude, unde va veti intalni cu cineva ce devine foarte important pentru dumneavoastra.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti in forma maxima si faceti fata tuturor provocarilor. Sansa va surade din nou si veti incheia un contract profitabil, de pe urma caruia beneficiati si de ceva castiguri banesti. La serviciu, superiorii vad in dumneavoastra un bun angajat de la care pot folosi ideile practice.

RAC 22.06-21.07: Partenerul de viata va sustine in tot ce faceti, dar dumneavoastra insistati sa va mentineti opiniile, chiar daca nu sunt intotdeauna pertinente. Mare atentie, deoarece din cauza ca va ganditi prea mult la viitorul dumneavoastra sunteti neatenti la locul de munca si va creati singuri neplaceri.

LEU 22.07-22.08: Veti fi intr-o continua miscare, ocupati fiind cu proiecte de socializare sau cu mici reparatii pe langa casa. Va preocupa si o extindere a afacerii sau orice alta activitate care va poate aduce un venit suplimentar. Aveti un program aglomerat dar daca veti reusi sa-l planificati bine, treceti usor peste aceasta perioada.

FECIOARA 23.08-22.09: Cineva influent va incurajeaza sa fiti mai creativi ca de obicei. Nu o ridiculizati deoarece poate fi persoana care sa va ajute in viitor sa castigati mai multi bani. In weekend cunoasteti pe cineva cu care veti deveni extrem de apropiat, cine stie, poate fi chiar jumatatea pe care o cautati.

BALANTA 23.09-22.10: Timpul liber ar trebui sa fie preocuparea dumneavoastra numarul 1. Asigurati-va ca veti petrece suficient timp pentru a prospera, mai ales in compania oamenilor ce va pot ajuta, dar nu va neglijati nici familia. Si ei asteapta mai multa afectiune si nu va costa nimic sa le-o oferiti.

SCORPION 23.10-21.11: Rapiditatea gandirii va poate aduce un beneficiu surprinzator. Investitiile valoroase trebuie chibzuite in tihna si doar specialistii cu mai multa experienta va pot oferi sfaturi pretioase. Atentie la sanatatea copiilor pentru ca ar putea necesita cheltuieli neasteptate!

SAGETATOR 22.11-21.12: Familia va impovareaza cu mai multe griji legate de finante si de cateva investitii cu care nu prea sunteti de acord. Evitati speculatiile cu orice pret. Nu va vor aduce decat mai multe discutii fara rost. In weekend prietenii va vor ajuta sa va faceti noi cunostinte si asta va mai relaxeaza un pic.

CAPRICORN 22.12-19.01: Daca priviti doar partea placuta a lucrurilor putem spune ca urmeaza o saptamana benefica. Nu fiti pesimisti si veti trece mai usor peste greseli. Debordati de energie si primiti o oferta greu de refuzat. Semnarea acordului insa ar trebui sa va faca mai atenti la acte.

VARSATOR 20.01-18.02: Financiar va simtiti mai relaxati insa sunteti intr-o continua preocupare fata de sarcinile de serviciu. Trebuie sa fiti mai selectivi cu cei din jurul dumneavoastra pentru a va pastra atentia fata se proiectele in care sunteti implicati. Pregatiti-va pentru un weekend romantic.

PESTI 19.02-20.03: Incercati sa fiti in mai multe locuri in acelasi timp si asta va face mult mai nervosi si agitati ca de obicei. Este important sa va organizati si sa revizuiti ordinea de zi. Doar asa veti razbi si veti realiza mai multe. De asemenea, daca va cautati un loc de munca, acum este momentul sa actionati.