BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile trebuie sa fiti atenti cum umblati cu aparatele electronice. Vigilenta va poate salva portofelul de unele cheltuieli neasteptate si nici atat de usor de suportat. Weekendul este marcat de o persoana ce sufera din cauza unor dorinte senzuale si pe care veti incerca s-o linistiti cum va pricepeti mai bine.

TAUR 21.04-21.05: Va preocupa refacerea unor relatii ce in ultima vreme au avut de suferit. Aveti nevoie de multa maturitate pentru a nu va pierde controlul in fata adversitatilor cu care va veti confrunta. Orientati-va spre alte ocupatii ce va vor schimba preocuparile si grijile pentru un timp.

GEMENI 22.05-21.06: Se pare ca va faceti prea multe griji si sanatatea, mai ales cea mentala, are de suferit. Evitati irascibilitatea si anxietatea deoarece va afecteaza in mod negativ organismul. Gandirea pozitiva este singura care va ajuta sa aveti un tonus bun si sa va rezolvati problemele curente.

RAC 22.06-21.07: Compania placuta a perechii dumneavoastra va face sa va simtiti plini de viata si impliniti. Ar trebui sa petreceti alaturi cat mai multe momente fericite pentru a le pretui tot restul vietii. La serviciu, sefii sunt tentati sa va ceara aproape imposibilul printr-un volum mare de munca. Nu va plangeti! Altii si-ar dori sa iasa din casa pentru a avea o ocupatie.

LEU 22.07-22.08: Nu veti avea prea multe probleme daca stiti sa va abordati superiorii. Viata de familie se poate tulbura si ea putin daca partenerul nu va intelege adevaratele nevoi. In weekend, o vizita surpriza va remonteaza si va face fericiti.

FECIOARA 23.08-22.09: Cuplurile casatorite ar trebui sa se bucure in aceasta saptamana de noi interese comune. Si dragostea pare sa joace un rol important in viata in doi, insa intelegerea reciproca trebuie sa primeze. Pe unii nativi se pare ca actiunea si spontaneitatea ii marcheaza in tot ceea ce realizeaza.

BALANTA 23.09-22.10: Va simtiti placut in compania unei persoane dragi, care parca degaja caldura sufleteasca si va incarca bateriile sentimentale. Aveti sentimentul ca va cunoasteti de multa vreme si veti ramane buni prieteni pentru o buna perioada de timp. In weekend mergeti intr-o scurta calatorie si veti gasi ceea ce va doreati cu ardoare: un prieten adevarat...

SCORPION 23.10-21.11: Urmeaza cateva zile dificile pentru unii nativi ai acestei zodii. Cei care au legatura cu afacerile financiare vor fi incantati sa descopere ca investitiile facute in ultima vreme au dat roade multumitoare. Noi contracte le vor creste profiturile si, bineinteles, ca vor avea o pofta de viata molipsitoare.

SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti, in sfarsit, satisfactii pentru ca in ultima vreme le-ati cam incurcat pe toate. Sunteti increzatori ca veti rezolva totul si reusiti sa transmiteti starea de bine si in sanul familiei. Discutiile legate de probleme se linistesc pentru ca apar noi solutii care va scot din starea de nervozitate de pana acum.

CAPRICORN 22.12-19.01: Fiti atenti la cumparaturi! Aveti tendinta de a achizitiona tot felul de nimicuri care, insa, va vor costa mai mult decat sperati. Mai bine alegeti doar produsele care chiar va trebuiesc, fara a mai considera ca tot ce sclipeste este si util.

VARSATOR 20.01-18.02: Ar putea fi o saptamana armonioasa doar daca veti continua sa incercati sa imbunatatiti relatia cu persoana iubita. Cedati un pic de la dumneavoastra deoarece tipetele nu ajuta la nimic. Nu faceti decat s-o indepartati si in curand s-ar putea sa nu mai aveti la cine sa va ratoiti. De ce nu vreti sa ascultati de o persoana mai in varsta care va da sfaturi bune?

PESTI 19.02-20.03: Incercarea de a obtine mai mult timp liber pentru propria persoana va confera o stare de liniste. Poate faceti o schimbare de look sau va innoiti garderoba cu cateva articole ce va surad in magazine. Ar cam fi cazul sa va ocupati si de dumneavoastra. Nici nu stiti cat de aproape puteti fi de o noua cucerire.