BERBEC 21.03-20.04: Aveti un start domol al lucrarilor de la serviciu. Plutiti intr-o stare de relaxare si asta o simt si cei din jurul dumneavoastra. Colegii incearca sa va tachineze insa nu le raspundeti asa cum s-au obisnuit. In week-end primiti un cadou surpriza si sigur va va incalzi inima.

TAUR 21.04-21.05: Puneti mai multa energie in activitatile de zi cu zi. Stimulati-va cu ceva energizante pentru ca se pare ca v-ati cam lenevit in perioada Sarbatorilor. O multime de treburi va asteapta sa le terminati si poate incepeti cu ordinea. Aruncati o privire si printre acte! Poate gasiti si un contract care trebuie reinnoit.

GEMENI 22.05-21.06: Urmeaza o saptamana linistita, cand preferati sa meditati asupra multor proiecte mari pe care vreti sa le terminati anul acesta. Incercati sa ajungeti la o intelegere si cu superiorii de la serviciu. Convingeti-i ca ideile dumneavoastra sunt cele mai bune.

RAC 22.06-21.07: Noi contracte vor contribui la cresterea veniturilor, asa ca socializarea este utila in acest context. Atentie la un Capricorn ce va vinde prea multe iluzii. Chiar credeti tot ce vi se spune? Veti avea de castigat doar daca alegeti cu intelepciune.

LEU 22.07-22.08: Nu va neglijati talentele naturale. Cei care lucreaza intr-un domeniu artistic sau creativ trebuie sa depuna mai mult efort ca sa termine la timp ceea ce si-au propus. Nu va ingrijorati pentru cei de-acasa, va sprijina neconditionat, dar trebuie sa le-o cereti.

FECIOARA 23.08-22.09: Locul de munca poate deveni un teren prosper pentru dezvoltarea unor noi prietenii iar ideile originale vor fi cele mai apreciate. Noi colegi sau poate altii mai vechi isi declara amicitia, iar dumneavoastra nu trebuie decat sa profitati de oportunitati.

BALANTA 23.09-22.10: Grijile cu privire la viata sociala ar trebui discutate si cu partenerul de viata. Poate este singura persoana in masura sa va sfatuiasca ce este mai bine pentru dumneavoastra. Vi se iveste sansa unei slujbe intr-un alt domeniu; profitati de ea si cu siguranta o sa va mariti si veniturile.

SCORPION 23.10-21.11: Rutina se asterne incet dar sigur peste activitatile dumneavoastra. Trebuie sa va mai animati preocuparile care va cam plictisesc si va indispun. Mai bine ganditi-va sa acceptati propunerea prietenilor pentru weekend. O iesire in natura va face chiar bine!

SAGETATOR 22.11-21.12: Multe bucurii vi se pregatesc pentru aceasta perioada. Starea de euforie care va cuprinde face dificila concentrarea intensa asupra sarcinilor la munca si acasa. Va ganditi sa va completati studiile cu un nou curs sau sa incepeti ceva nou.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti pusi pe fapte mari. Luarea unei decizii pentru a termina o relatie nu e ceva ce ar trebui sa se faca in graba. Puneti in balanta ce a fost rau si ce a fost bine si apoi luati o hotarare. Oricum, familia va sustine, indiferent de optiuni.

VARSATOR 20.01-18.02: Cateva probleme vechi sunt rezolvate doar cu ajutorul unor persoane mai experimentate. Sunt sanse sa primiti laude la adresa vointei dumneavoastra. Este vremea prielnica intalnirilor pentru a sarbatori pe cineva drag sufletului dumneavoastra. Pregatiti-va pentru ca veti avea un sfarsit de saptamana relaxant.

PESTI 19.02-20.03: Va ganditi din ce in ce mai mult ca nu aveti destul timp sa va ocupati mai mult de casa si de cei dragi. Va preocupa o achizitie consistenta insa nu vreti sa va subreziti mai tare bugetul. Mai bine o amanati pana mai adunati ceva bani.