SCORPION 23.10-21.11

Viata personala si sociala. Universul pare sa va fi trasat o anumita cale pentru a va descoperi eul interior dar veti primi si ceva in schimb. Dificultatile ivite in a doua decada a lunii februarie vor fi eliminate de propria intelepciune. Va veti imparti intre familie si prieteni, iar asta ar putea fi antrenant dar in acelasi timp si enervant pentru dumneavoastra. Tineti ochii si urechile pe receptie pentru toate informatiile primite. Acestea va vor ajuta sa va retrageti in propriul refugiu atunci cand va simtiti amenintati.

Dragoste. Cine poate ghici unde si cand veti aborda cu mai multa seriozitate dragostea? Nici macar jumatatea nu poate anticipa asta. In primele luni ale anului planetele va pun un pic de balsam vindecator pe problemele esentiale in relatie. Dar, din fericire, luna octombrie va aduce o perspectiva proaspata in viata romantica si micile probleme devin nesemnificative si le veti rezolva.
Pentru cei singuri anul ce vine ar putea sa va aduca o dilema: daca cineva se intereseaza de dumneavoastra pentru o relatie, atunci puteti vedea in acel cineva o persoana de incredere. In primele trei luni ale noului an comunicati de minune cu cei din jur, fara a pune insa bazele unei relatii constante. Aveti si o multime de responsabilitati pe cap si asta va face sa uitati putin de partea dragastoasa a relatiilor. Pe 23 octombrie, Luna si Venus intra in zodia dumneavoastra si vi se vor deschide noi usi. O chimie romantica poate sa va scoata in cale pe cineva nou.

Cariera si bani. Un ambitios Capricorn va influenteaza proiectele de la locul de munca si va deschide calea spre o munca grea dar rodnica. Inainte de asta ati putea sa plantati cateva seminte noi pentru o schimbare pozitiva in viata de la serviciu. De ce nu, poate o abordare mai lejera a oamenilor?
Daca va jucati bine cartile ati putea sta o perioada buna departe de furtunile ocazionale legate de venituri. In jurul datei de 11 martie se iveste o ocazie unica de pe urma careia puteti beneficia de o putere financiara si o cariera de vis. Succesul depinde de cat de mult credeti in ofertele primite.

Sfatul anului: Daca ochii nu vor sa vada, nu-i ajuta nici lumina, nici ochelarii.