FECIOARA 23.08-22.09

Viata personala si sociala. In acest an doua semne de Foc (Berbec si Leu) actioneaza ca un stimulent pentru a va aduce in prim-plan. O cunostinta se minuneaza cand constata ce comoara de informatii aveti de dezvaluit, desi la inceput v-a privit ca pe un om nu foarte bine informat. Va veti face multi amici creandu-va o adevarata retea de cunostinte. Veti fi mai deschisi in comunicare si vi se va deschide o noua lume.

Dragoste. Jumatatea dumneavoastra poate sa va ajute sa mergeti in aceeasi directie. Acest lucru va poate aduce aminte ca magia functioneaza dar sunteti pur si simplu prea ocupati sa o observati. Relatia de cuplu progreseaza iar micile probleme pot fi solutionate rapid doar daca elaborati impreuna un plan de actiune. Necazurile din afara caminului nu fac decat sa va aduca mai aproape unii de altii.
Cei singuri vor simti in acest an un fel de presiune interna pentru a se stabili la casa lor. Cu toate astea va permiteti luxul sa o luati mai incet si sa judecati situatiile in amanunt. Legati noi prietenii si eliminati planurile de viitor, testand relatia pana gasiti un moment bun. Atentie sa nu fie prea tarziu...

Cariera si bani. Pentru cei care isi cauta inca de lucru, anul acesta ar putea inflori noi posibilitati de a va lansa in cariera. Daca le priviti superficial, atunci vor trece pe langa dumneavoastra fara sa va lase o urma de speranta pe viitor. Daca sunteti deja multumiti de locul de munca, nu va ramane decat sa dati curs tuturor propunerilor primite si veti vedea ce recompense bogate vor curge. Spre sfarsitul anului primiti de la un Capricorn o propunere ce va permite sa gestionati usor situatiile dificile. Oricum, cand intalniti vreo problema delicata la locul de munca sau cu finantele, amintiti-va ca ati trait si mai bine.

Sfatul anului: Drumul cel mai scurt dintre doi oameni este zambetul.