BERBEC 21.03-20.04:

Viata personala si sociala. Daca ati crezut ca anul 2014 va fi plictisitor, atunci sigur va inselati. In acest an veti face o multime de reevaluari si pentru unii nativi acest lucru poate sa-i scufunde in autocompatimire. Luna la sfarsitul lui ianuarie poate provoca un val de evenimente ce duc spre excese de tot felul. In vara acestui an, mai ales in luna iunie, atentia va va fi captata de persoanele pe care le iubiti: familie, prietenii si chiar cunoscutii care va incarca cu propriile probleme.

Dragoste. Pentru cupluri, telul anului 2014 poate fi indreptat mai mult spre confort, decat spre pasiune. Dumneavoastra si persoana iubita veti fi intotdeauna pe acelasi taler. In jurul datei de 5 aprilie incercati sa va consolidati relatia mai mult ca oricand, chiar daca din afara aceasta se vede precum un vartej. In luna august, impreuna cu persoana iubita veti descoperi o noua definitie pentru expresia comunicare. Sunteti feriti de surprize neplacute si va faceti planuri pe termen lung. Toamna va prinde cufundati in ganduri si doar jumatatea va va scoate din starea usor melancolica.
Pentru Berbecii singuri prima parte a anului este destul de zgarcita cand vine vorba de construirea unei relatii. Va distrati, flirtati, curtati insa oamenii care va cunosc deja stiu ca nimic nu este prea serios iar dumneavoastra va face impresia ca nimeni nu vrea o relatie serioasa si nici sa-si ia obligatii in plus. Dupa luna martie dragostea pare ca incearca sa decoleze, timid, dar sigur. Veti primi invitatii din partea celor care nu au indraznit pana acum sa va marturiseasca simpatia. S-ar putea sa nu va ganditi la ei ca la posibili parteneri, insa cu siguranta vor avea impact asupra vietii.

Cariera si bani. Trebuie sa ganditi un pic in perspectiva. Pentru cei care au preocupari artistice si de creatie preocuparea primordiala trebuie sa fie legata de profit. Sigur ca se vor ivi voci care sustin ca ideile dumneavoastra nu sunt practice. Daca va faceti timp si cercetati, veti constata ca vantul solar bate din spate si nu trebuie decat sa profitati. Finantele vin constant, insa in luna noiembrie cateva daune s-ar putea sa va zguduie putin.

Sfatul anului: Sadeste copacul acolo unde ai nevoie de umbra.