In noaptea de 15/16 august 2010, in jurul orei 02.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 5 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 sa se deplaseze la sediul unei societati comerciale, intrucat persoane necunoscute ar fi patruns in incinta societatii si au sustras bunuri.
Deplasandu-se cu operativitate la fata locului, politistii au identificat in curtea societatii respective, la aproximativ 200 m de poarta de acces, un autoturism abandonat marca Fiat Ducato, in care se aflau 3 jante auto din aliaj, un pistol pneumatic (strangere/desfacere piulite) pe baza de aer si o cheie reglabila universala, bunuri ce apartineau societatii si care, pana in momentul respectiv, erau depozitate intr-o hala.
In urma verificarilor si investigatiilor efectuate in zona, de catre agentii de siguranta publica, a fost depistat un barbat identificat ca fiind C. ALIN de 29 de ani din jud. Vaslui. Cel in cauza a sustras bunurile respective prin escaladarea gardului societatii si fortarea unei ferestre a halei in care erau
depozitate acestea.
Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 10.000 lei si a fost recuperata in totalitate.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii din cadrul Sectiei 5 Politie - Biroului de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.