La data de 10 ianuarie 2011, in jurul orei 22:45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie, in urma unei sesizari la SNUAU 112 cu privire la faptul ca mai multe persoane forteaza porbagajul unui autoturism marca Dacia Logan, au depistat pe str.Turda, sector 1, intr-o parcare, trei indivizi care stateau intr-un autoturism marca Dacia 1310.
Procedand la legitimarea acestora s-a stabilit ca se numesc B. D. de 17 ani, I. MIHAI de 21 de ani si I. CORNEL de 22 de ani, toti din judetul Dambovita.
In urma verificarilor s-a constatat faptul ca I. CORNEL a condus pe drumurile publice autoturismul marca Dacia 1310 avand permisul de conducere suspendat.
Totodata la controlul autoturismului marca Dacia 1310 s-a gasit in portbagajul acestuia o roata de rezerva noua.
In urma investigatiilor in zona respectiva a fost depistat un autoturism marca Dacia Logan, care prezenta butucul portbagajului fortat, iar din interior lipsea roata de rezerva.
Cei in cauza au fost condusi la sediul Sectiei 4 Politie, in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand permisul de conducere suspendat.