AmosNews: Saptamana Gustului la Ambasada Frantei

Resedinta Frantei la Bucuresti gazduieste, joi, 17 octombrie, de la ora 19.30, un eveniment special intitulat ' Gouts et Destinations/Gusturi si Destinatii ' in cadrul caruia invitatii pot sa deguste preparate celebre din mai multe tari europene.
La eveniment va lua parte si Excelenta sa Philippe GUSTIN, ambasadorul Frantei in Romania, precum si alte personalitati romane si franceze.
Acest eveniment are loc in cadrul "Saptamanii Gustului in Romania", o manifestare dedicata alimentatiei echilibrate si sanatoase, care se desfasoara in luna octombrie in mai multe orase din tara, in scoli si restaurante.
La evenimentul de la Resedinta Frantei, bucatarii invitati vor prezinta cele mai apetisante preparate romanesti, frantuzesti, belgiene, suedeze, grecesti sau spaniole.
"Saptamana Gustului in Romania" se afla la cea de-a treia editie. Deviza acestui eveniment este de a pune in valoare meseriile gustului, incurajarea dezvoltarii filierelor scurte din agricultura si de educarea gustului in scopul dezvoltarii unei atitudini eco-responsabile.