Doi copii au fost accidentati de un autobuz al Regiei Autonome de Transport Bucuresti. Copiii au fost transportati la spital, iar starea lor este stabila.
Cei doi copii au fost acrosati de autobuz in cartierul Ferentari. Soferul nu i-a vazut pe copiii care s-au agatat de spatele autobuzului.
"Initial a fost raportat un eveniment cu doua victime. S-a deplasat un echipaj dar era o singura victima cu contuzie de umar. Ulterior cel de-al doilea copilcare initial se speriase si plecase de la fata locului, a reaparut, dar nu prezenta leziuni. Amandoi sunt constienti, sunt in stare buna", a declarat Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti.
RATB va face o ancheta interna pentru a stabili daca soferul se face vinovat de producerea accidentului.
"Doi copii au iesit de pe o strada laterala din zona ferentari ei au incercat sa meraga pe biciclete pe langa autobuz. Acestia s-au lovit de coltul din dreapta spate al autobuzului soferul neputand sa-i vada. Conducatorul si-a continuat cursa pentru ca nu si-a dat seama de incidentul la care participase. Politia cerceteaza cazul. In cadrul RATB se va face o ancheta interna asupra evenimentului, iar directorul va lua masurile necesare si va dispune sa se aplice masurile legale impotriva conducatorului, in functie de rezultatele anchetei", a declarat Brandusa Reaceanu, purtator de cuvant RATB.
Cei doi copiii care au aproximativ 13 ani sunt supusi unor investigatii la Spitalul Marie Curie.