Sanatosi.com: Cele mai nocive produse alimentare. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat!
Rafturile magazinelor abunda in dulciuri si bunatati ambalate in pachete care mai de care mai colorate. Dar realitatea este ca in interiorul ambalajelor aratoase deseori se ascund adevarate otravuri. Redactia noastra v-a pregatit lista celor mai daunatoare produse. Luati aminte la aceasta lista care va va ajuta sa nu va puneti in pericol sanatatea dvs. si a celor apropriati atunci cand veti merge data viitoare la cumparaturi.
Produse alimentare nocive
Mezelurile
Ne este greu sa rezistam mirosului apetisant al salamurilor, carnatilor afumati, crenvurstilor, carnaciorilor, pateurilor si suncii, dar din pacate acest miros este inselator.
40% din greutatea acestor produse constituie grasimi, pielita, organe (produse secundare) si chiar faina de oase, iar restul - gel, care prin interactiunea cu produsele secundare intr-un aparat special se transforma intr-o bucata de carne falsa. Potentiatorii de gust, potentiatorii de culoare, conservantii, fumul lichid (cu formaldehida) isi fac treaba - carnea de porc aromata si suculenta este gata.
Nu lasati producatorii sa faca profit de pe urma sanatatii dumneavoastra, mai bine cumparati carne naturala si preparati din ea bucate sanatoase pentru familia dvs.
Mancarea sanatoasa poate fi gustoasa: nu permiteti producatorilor lipsiti de scrupule sa va manipuleze dorintele si obisnuintele. Fiti sanatosi! Continutul articolului este doar informativ si nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.
Sursa: Sanatosi.com