Cristian Sabbagh, prezentatorul stirilor de la Kanal D, trece prin momente dificile dupa ce a facut anuntul oficial al divortului de sotia sa, alaturi de care a stat un deceniu.
In prezent, principalul obiectiv al prezentatorului de televiziune este acela de a-si proteja fiica de implicatiile acestei decizii dificile pe care a luat-o impreuna cu fosta sotie.
"Prin dificultatile vietii de cuplu, prin care trec eu si sotia mea in acest moment, nu doresc nimanui sa treaca. De comun acord, am hotarat, ca dupa 10 ani de casnicie sa mergem pe drumuri separate, cu dorinta insa de a pastra o relatie de prietenie. Avand in vedere ca fructul iubirii noastre este reprezentat de micuta Yasmine in varsta de numai 5 ani, scopul meu este acela de a o proteja pe cat se poate de mult de aceasta schimbare care s-a produs in viata noastra. Acestea sunt motivele pentru care, in calitate, in primul rand de tata si apoi de sot, va rog sa ne respectati intimitatea, sa dati dovada de discretie si sa nu difuzati stiri cu privire la acest subiect sensibil. De asemenea, va rog sa respectati decizia mea de a nu face declaratii cu privire la cele intamplate, cel putin pentru perioada imediat urmatoare. Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc tuturor celor care ma sprijina in aceste zile cruciale pentru familia mea", a spus Sabbagh pe contul sau de Facebook.