In ziua de 29.09.2011, orele 22.30, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Sector 4 Politie, au depistat in flagrant, intr-un hypermarket de pe str. Calea Vacaresti, pe I. Constantin de 36 de ani, din Bucuresti, fara ocupatie, cu antecedente penale, care, profitand de neatentia lui L. Nicoleta de 23 de ani, i-a sustras din geanta un telefon mobil.
Prejudiciul, de aproximativ 1.200 lei, a fost recuperat si restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de politisti, cu I. Constantin in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

La data de 30.09.2010, ora 01:15, politisti din cadrul Sectiei 24 Politie, au observat pe str. Toporasi la intersectie cu strada Cladova, un tanar care se afla aplecat asupra motorului unei autoutilitare marca Dacia parcata pe trotuar, ce avea afisat in geamul lateral un anunt de vanzare.
Trecand la legitimarea acestuia a fost identificat G. G. de 14 ani, din Bucuresti, care a declarat verbal ca a sustras masina in jurul orei 00:00 din Sos. Giurgiului si a condus pana pe Toporasi unde s-a oprit motorul.
Prejudiciul a fost recuperat si predat partii vatamate.




Cercetările sunt continuate cu cel in cauză in stare de libertate sub aspectul săvarsirii infractiunii de furt calificat.