Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" va invita sambata, 20 Aprilie, incepand cu ora 10.00, sa realizati pentru familia dumneavoastra, impreuna cu maestrii in creatie florala ai atelierelor "Splendor", aranjamente florale speciale si coronite pentru Sarbatoarea Floriilor si Paste.
Fie ca sunteti copii, tatici, mamici, bunice sau bunici, cu siguranta ca va bucurati de primavara care ne incalzeste si incarca sufleteste. Si ce poate fi mai frumos pentru intampinarea Floriilor si a Sarbatorilor Pascale, decat un aranjament din zambile, lalele sau frezii, atent decorat cu fluturasi, gargarite, oua colorate si iepurasi, special creat chiar de voi?
Atelierul provoaca familiile cu copii, sa experimenteze arta designului si a practicilor hand-made. Va asteptam sa va surprindeti musafirii realizand, cu familia, un miracol din flori si parfum de vegetale. Bucuria momentelor petrecute cu parintii sau bunicii, fericit completata de realizarea unor decoratiuni, va ajuta copiii sa devina creativi, indemanatici si sa invete, inca din copilarie, semnificatiile si obiceiurile acestor sarbatori.
Pretul participarii este de 150 lei/ parinti/bunici si un copil; 200 lei parinti/bunici cu doi copii; 100 lei/ parinte/bunic(a) si un copil; 110 lei parinte/ bunic(a) si doi copii aranjamentele florale realizate raman participantilor in costurile de participare fiind incluse toate materialele necesare realizarii "buchetului" sau coronitei.
Si inca ceva.....Partenerii de la "Splendor" vin cu tehnici de design floral, iar noi, cei de la "Antipa", ne pregatim sa va spunem cateva legende despre flori si unele dintre traditiile locurilor in care am crescut.
Inscrierea participantilor se poate face in limita a 14 locuri la telefon: 021.312.88.26, tasta 4 sau pe e-mail: [email protected]