Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (7.37 secunde)
Ziarul Financiar informeaza: Ce va fi in 2017:
Miercuri, 24 aprilie 2013, cauta la chioscurile de difuzare a presei, ziarul Gazeta Sporturilor si achizitioneaza-l impreuna cu cartea "MANTUITORUL - Viata lui Isus" de Ernest Renan.
- Un editorial publicat in ziarul Adevarul imediat dupa mineriada care a reprimat Piata Universitatii, al carui autor s-a dovedit a fi o universitara din Craiova (desi atunci credeam ca este un pseudonim al redactiei).
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
Imi placea cand eram colega cu ea la ziarul National ca isi asorta hainele cu oja in fiecare zi. Simona avea bucuria de a impartasi cu ceilalti la ziarul National.
Daca le adaugam cele 14 stiri din ziare, consemnate indeosebi in ziarul Universul, ne aflam in posesia a 23 de observatii, inregistrate in mai putin de o luna. ... Ziarul stiintelor populare si al calatoriilor din 15 Octombrie 1914, a publicat marturia unui observator din acea vreme:
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Atunci, ziarul oficial al Partidului Comunist, Renmin Ribao (in romaneste Ziarul Poporului), a publicat un articol despre OZN-uri, scris de catre Shen Hengyan, cercetator la Academia Chineza de Stiinte Sociale.
- Dupa cum bine stiu prietenii mei de pe FB, m-am implicat personal in acest demers, implicare apreciata si de Ziarul ZIUA de Constanta, initiatorul actiunii. ... In continuare puteti citi textul integral al unui articol dedicat acestui eveniment important, in ziarul ZIUA DE CONSTANTA.
Cand a aflat ca in padurea Baciu a fost fotografiat nu demult un OZN si ca articolul intra la tiparire, Roman a intervenit la nivel politic pentru ca textul respectiv sa nu mai apara in acea zi in ziarul local si intregul caz sa fie transmis mai intai la conducerea Agerpres.
Din pacate, se pare ca a pierdut aceasta lupta, scrie ziarul ardelean - Aceeasi soarta a avut-o si proiectul de lege initiat de USR-istul Adrian Wiener, prin care se propunea adoptarea unei taxe pe bauturile carbogazoase indulcite, pe modelul defunctei taxe pe viciu la tutun si alcool, ingropata de Teodorovici anul trecut.
Un alt articol, publicat in ziarul Krónika, arata ca doi tineri clujeni l-au agresat verbal pe un etnic maghiar caruia i-au urat i"Paste fericit, bozgorulei".
Acesta a mers la unul dintre punctele de distribuire a presei amplasat in centrul municipiului Constanta si a cerut ziarul "Adevarul" ce era insotit de "Cartea Junglei" si a avut parte de o surpriza mai putin placuta:
Intre 1993-1995 este jurnalist la ziarul Meridian, iar din 1995 lucreaza in cadrul departamentului politic al ziarului condus de Ralu Filip, Curierul National. A lucrat si la ziarul Adevarul, a fost consilierul lui Ovidiu Mustescu la APAPS si consilier al ministrului economiei, conservatorul Codrut Seres.
Traian Basescu a declarat, intr-un interviu publicat, luni, in "Ziarul de Iasi", ca optiunea sa este sa formeze un Guvern de dreapta PD-L-PNL, ca in 2004 si in 2008, dar fara ca liberalii sa emita pretentii asupra postului de premier.
In martie, ambasadorul incheia un acord pentru construirea unei nou reactor nuclear in Romania cu ajutorul investitorilor americani, canadieni, germani si italieni, mai aminteste ziarul american. ... Acest obiectiv va ocoli Romania pana in 2004, mai aminteste ziarul american.
Traian Basescu a anuntat ca ii va da in judecata pe Dinu Patriciu si ziarul "Gardianul", pe care ii considera responsabili de difuzarea unui clip trucat din care reiese ca seful statului ar fi lovit un copil de 10 ani in timpul alegerilor din toamna anului 2004, la un miting electoral la Ploiesti.
Ziarul "Tricolorul" nu se lasa nici el si informeaza ca "Traian Basescu si-a facut analizele, in mare secret, la o clinica medicala din Italia - ficatul pacientului e praf. ... "In orice caz, e o chestiune de cateva saptamani, maxim 2-3 luni" mai informeaza ziarul Tribunului.
"Am vazut minciuni in ziarul pe care il conduceati in perioada in care eu eram ministru de Externe.
Cu fondurile din programul ISPA se finanteaza constructia autostrazii Liulin si alte proiecte de infrastructura sau de mediu, mai scrie ziarul.
google-analytics.com