Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (3.21 secunde)
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, vorbese despre politica si despre viata personala intr-un interviu pentru ziarul Ring. El sustine ca si-a impus sa duca o viata austera, intrucat confortul duce la lancezeala.
Ziarul american The Hill scrie in editia electronica de luni ca presedintele Traian Basescu va avea marti, 13 septembrie, o intilnire cu vicepresedintele SUA, Joe Biden.
, prin participarea la intalniri de partid in cadrul UNPR Ziarul "Ring" a dezvaluit in repetate randuri ca subprefectul capitaliei, Dafinel Manoiu, a incalcat Legea 340/2004 privind institutia prefectului, prin imortalizarea sa in fotografii care demonstreaza clar ca a participat de mai multe ori la intalniri de partid organizate de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a Sectorului 2.
Ziarul Financiar informeaza : Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
Sorin Rosca Stanescu) Ziarul Ziua de Cluj a lansat un scenariu tulburator. Si seducator. Si nu numai acest ziar. Diversi comentatori, cum este, ca sa dau un singur exemplu, Tiberiu Iacob, care conduce site-ul Inpolitics, sustine si el eventualitatea reinstaurarii monarhiei.
Ziarul Financiar informeaza:
Iar in acest caz, partidul care are cele mai mari sanse sa impuna primarul general al Bucurestiului, in mod surprinzator, este UNPR, care are deja doi primari de sector foarte populari, "Piedone" si Ontanu", spune Cozmin Gusa, pentru ziarul Ziua de Cluj, citat de Realitatea.NET "As face chiar si o previziune:
El lanseaza la adresa lui Iliescu si a sustinatorilor sai invective si invinuiri tipice, proferate de adversarii politici (ca si de unii propagandisti obscuri de la ziarul "Adevarul" sau altii ca ei):
Ziarul Personal al lui Octavian Andronic : Marirea si decaderea Prostanacului Lovitura de gratie i-au dat-o lui Mircea Geoana nu "tovarasii" de la Partid, ci colegii sai senatorii.
Pentru a vedea care este cauza acestui fapt, ziarul "Puterea" a luat declaratii celor din USL pentru a da lamuriri.
Intr-un editorial aparut azi, in ziarul care il toaca marunt de cateva zile pe Raed Arafat, Cartarescu spune ca acesta e un erou national adevarat si ca iesirea lui Basescu la adresa acestuia e "umorala, inexplicabila si impardonabila din punctul meu de vedere.
(22 de ani mai tirziu, ziarul tinarului infierbintat de odinioara acorda mai multa importanta scufundarii unei nave de lux in Mediterana decit miscarilor de strada din tara).
Intrebat, intr-un interviu pentru ziarul Ring, cum il percepe pe presedinte in aceasta perioada, Ion Iliescu a raspuns: "Autist". "Adica lumea spune clar despre ce este vorba, solicita clar demisia, iar singurul lui raspuns e sa isi dea demisia.
Astfel ziarul Blic gazdueste o parte din supararea ultranationalista a acestor indivizi, care au inceput sa condamne nu numai comunitatea de romani/vlahi din Timoc care lupta pentru identitate, dar chiar si pe parlamentarii romani care s-au implicat in apararea ei la Strasbourg.
Ziarul "Puterea" a scris deja despre venirea la Bucuresti a lui Tony Blair, cat si despre implicatiile de natura financiara ale aducerii fostului premier britanic, unul dintre cei mai scumpi speakeri din lume la ora actuala.
Publica regulat in "Jurnalul National" si "Ziarul Financiar". Liviu Voinea, doctor in economie, conferentiar la SNSPA Liviu Voinea (37 de ani, necasatorit) are, la randul sau, doctorat in economie obtinut la ASE București si un Master of Science in Business Administration de la Universitatea din Stockholm.
Victor Ponta a fost invitatul lui Cristian Leonte si al celor doi jurnalisti Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) si Claudiu Pandaru (gandul.info) duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de ProTV.
Gasiti in Ziarul Financiar o opinie foarte interesanta a lui Madalin Niculeasa, membru al Miscarii "Romania Noastra", menit sa delimiteze teritoriul juridic.
Ziarul Financiar: Antonescu:
Ma intreb cum pot sustinatorii dvs sa nu se simta ca o turma de oi manata inainte si inapoi" scrieCristian Tudor Popescu pentru ziarul Gandul.
google-analytics.com