PROGNOZA METEO pentru DUMINICA, IN TARA

Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si ploi slabe doar izolat, in nord-estul tarii si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe litoral si in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 de grade in nordul Moldovei si 27 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 9 si 17 grade, mai scazute in depresiuni. In orele diminetii si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata.

LA BUCURESTI

Vremea va deveni predominant frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 13...14 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

PROGNOZA METEO pentru LUNI, IN TARA

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in regiunile vestice si nord-vestice, dar numai cu totul izolat vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in Banat, sudul Crisanei precum si in Moldova si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, mai scazute in estul Transilvaniei. Izolat, dimineata si noaptea, vor mai fi conditii de ceata.

LA BUCURESTI

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

PROGNOZA METEO pentru MARTI, IN TARA

Vremea va fi predominant frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in vestul si nord-vestul tarii, unde numai izolat vor fi posibile averse slabe. Vanul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice, dar si in cele estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade pe litoral si 30 de grade in Dealurile de Vest, iar cele minime, in general, intre 9 si 18 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

LA BUCURESTI

Vremea se va mentine frumoasa si va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI, IN TARA

Vremea se va mentine predominant frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza la munte, unde izolat vor fi averse slabe, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in Banat si Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in Banat si in Crisana, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni. Vor fi conditii de ceata.

LA BUCURESTI

Va predomina o vreme frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 14...15 grade.