Cautare

4787 de rezultate pentru "vice campion bobaru ion box" (8.23 secunde)
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Conservator, Gheorghe Martin, l-a prezentat ieri pe candidatul conservatorilor pentru Parlamentul European, fostul campion de box si pilot auto Mihai Leu.
Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat marti ca liderul PIN Cozmin Gusa i-a propus sa intre in politica.
Box:
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
Numit "Sportivul anului 2001", dar avand si cele doua titluri de campion national absolut (1999, 2001) si cele sase titluri de campion national, din care cinci consecutive (1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2001), Edu Stan a primit recent titlul onorific de "maestru emerit al sportului in automobilism".
Am experienta in motorsport, ca pilot de raliu si campion national de viteza in coasta, dar asta cred ca e doar a 10-a etapa moto din viata mea. ... Sunt multumit de rezultat, un titlu de campion al etapei de EstEuropean este minunat.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
Paul Georgescu, primul roman Campion Mondial la Ice Swimming (proba 500 m - Murmansk, Rusia, 2019) a anunțat un nou proiect extrem, de Guiness Book - Antarctica 2020 Swim (https://antarctica2020swim.com/) Anul viitor, in perioada 17 - 28 februarie va inota in Antarctica si va incerca sa doboare recordul mondial de distanta, de 2,5 km!
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon va asteapta in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
dr Sergiu Nistor, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", presedinte al ICOMOS Romania dr. ... Radu Harhoiu, CsI Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane Serban Tiganas, presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania Serban Sturdza, vice-presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, vice-presedinte al Pro Patrimonio conf.
SFANTUL Ion 2018. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box Sala de sport multifunctionala este conceputa pentru a putea gazdui activitati sportive, precum hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box, etc.
Pentru posturile de vice national au fost depuse si validate 13 candidaturi: Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie.
In conditiile scaderii in popularitate si in conditiile incercarii evidente de a frauda alegerile, primul ministru a propus azi in coalitie revocarea vice-primului ministru PSD, domnului Dan Nica, si ministrului de interne si inlocuirea ca interimar a acestuia cu domnul Vasile Blaga, exact cu cel care coordoneaza campania de la PD-L si a domnului Basescu.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani). ... - Florin Georgescu, actualmente prim-vice-guvernator al BNR, a fost ministru al Finantelor si vicepresedinte PDSR.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
google-analytics.com