Cautare

622 de rezultate pentru "vasilescu irina" (3.87 secunde)
In exclusivitate, Irina Lepa ne-a marturisit ce riscuri si-au asumat ea si sotul ei, dar si care este punctul forte al casniciei lor.
Demult, in vremuri imemoriale, fostul deputat Irina Loghin, care in timpul liber impartea acte de cultura la orase si sate, interpreta un hit pe care jucau in draci flacaii si fetele seara, la discoteca:
Pentru ca numai prin capsorul unei fete batrane care n-a cunoscut barbatul poate trece fantezia de a pune pe Cristina Popa sa declare ca a luat bani din firma si i-a dat lui Adrian Nastase, pentru ca Irina Jianu a amenintat-o ca "o s-o dea la presa".
Printre invitati s-au mai numarat Alin Vaduva, premiatul numeroaselor festivaluri din tara, Angelica Vasilcov - Trofeul festivalului George Grigoriu, Casandra Maria Hausi, castigatoarea trofeului "Maria Tanase 2009", Oliver Popa solist la Opereta in spectacolul "Romeo si Julieta", Catalin Josan participant la preselectia Eurovision alaturi de Lucia Dumitrescu si Dalma, actrita si interpreta de jazz Irina Sarbu, solista Irina Popa, si altii.
se reunesc, din nou, pe scena, dar totul a luat o intorsatura neasteptata cand Irina a facut o serie de declaratii.
Criticul de film, Irina Margareta Nistor le da peste nas celor care consuma in mod excesiv un anumit tip de muzica de petrecere.
Irina Lepa ne-a primit la ea acasa si ne-a oferit un interviu despre casnicia cu sotul, pe care o tine departe de lumina reflectoarelor!
Irina Nicolae de la ASIA face dezvaluiri despre casnicia cu sotul. Cei doi s-au cunoscut prima data in anul 2004, iar din 2005 au ramas impreuna.
Dupa fiecare esec, el se intorcea la prima dragoste, Irina.
Cei peste 350 de invitati au gustat din bucuria reintalnirii partenerilor, prietenilor, persoanelor dragi, in atmosfera agreabila creata de recitalul lui Marian Vasilescu in curtea inconjurata de tei a Palatului Ghika.
Horatiu Malaele, Marcel Iures si George Mihaita - LUNI 24 APRILIE ora 19:00 - INCENDII, de Wajdi Mouawad, regia Irina Alexandra Banea, Teatrul Bulandra. ... Razvan Vasilescu, Serban Pavlu.
Concerte Scena Mica din Parcul Cismigiu rasuna pe acorduri calde de jazz si swing, fado si tango in cheie moderna, alaturi de Irina Sarbu, Mircea Tiberian si Nadia Trohin, Adrian Nour & Trio Zamfirescu, Bianca Mihai, Alex Stefanescu sau Marthin Marcos Band.
Presedintia comisiei este asigurata de Raluca Turcan (PNL), vicepresedinti sunt Eugen Nicolicea (PSD) si Lia Olguta Vasilescu (PRM), iar secretari Ionica Constanta Popescu (PUR) si Valentin Iliescu (PD).
Lia Olguta Vasilescu va castiga fotoliul de primar al Craiovei Conform ultimelor sondaje, candidatul USL , se arata intr-un comunicat de presa al USL remis, Joi, Amos News.
Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a ajuns in urma cu doar cateva minute la Primaria Craiova, unde discuta cu primarul Lia Olguta Vasilescu despre proiectele de dezvoltare a infrastructurii in zona Olteniei.
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a anuntat ca mai multi senatori si-au depus demisiile din Parlament, acestia fiind Nicolae Robu, Cristinel Bagiu,Vasile Mustatea, Cornel Popa, Emilian Francu (PNL), Adrian Tutuianu (PSD) si Olguta Vasilescu (PSD).
Anuntul a fost facut printr-un comunicat, semnat de Corneliu Vadim Tudor, in calitate de presedinte fondator al PPRM si de vicepresedinte al Senatului, si contrasemnat de Gheorghe Funar, liderul senatorilor partidului, Lucian Bolcas, liderul deputatilor, Mitzura Arghezi, presedinta organizatiei de femei, si de Lia Olguta Vasilescu, presedinta Organizatiei de Tineret.
Legat de faptul ca senatorul conservator Gavrila Vasilescu a votat alaturi de PSD, Maria Petre crede ca a fost ultimul gest de acest fel din partea partenerilor de Coalitie. ... Nu se poate sa voteze si cu PSD, si cu Alianta“, a precizat Popa, referindu-se la cazul senatorului Vasilescu.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Lia Olguta Vasilescu (PRM) a cerut stafului Parlamentului sa-i retina lui Tamas Sandor din indemnizatie pentru ca nu a votat. „Nu a venit aici sa se uite pe pereti, a venit sa voteze“, a spus Vasilescu despre deputatul UDMR.
google-analytics.com