Cautare

40 de rezultate pentru "valeca" (4.60 secunde)
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica cu titlul "Acei roboti cu integratele defectate", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Opozitia solicita locuri de munca si productivitate, puterea ofera fiscalitate si concedieri", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Serban Valeca a sustinut o Declaratie politica intitulata "Guvernul Boc si panza de paianjen", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Serban Valeca (foto) a sustinut o declaratie politica intitulata "Economia, agricultura si aroganta asupra Romaniei", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Serban Valeca a sustinut o declaratie politica, pe care o puteti citi in continuare. 'Am spus de mai multe ori ca actualul Guvern nu are are habar despre masurile care trebuie luate pentru a scoate tara din criza in care a reusit cu "succes" sa o impinga.
Senatorul Serban Valeca a sustinut o declaratie politica intitulata: Quo vadis popor roman? Am criticat de mai multe ori in declaratiile mele politice lipsa de viziune si balbaiala de care a dat dovada actualul Guvern.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) i-a adresat Ministrului Afacerilor Externe Teodor Baconschi o interpelare prin care i-a atras atentia asupra denigrarii romanilor:
Senatorul Serban Valeca a sustinut o declaratie politica intitulata "Diferenta dintre guvernul unei tari si guvernul unei grupari politice" V-am atras atentia de mai multe ori asupra modului clientelar in care actuala putere portocalie aloca fonduri.
Senatorul Serban Valeca a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Frica de democratie". Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei.
In acelasi timp, deputatul PSD Anghel Stanciu are titlul de inginer doctor in constructii, senatorul Serban Valeca e inginer doctor in tehnologii nucleare, iar senatorul Marius Bota este inginer doctor in mecanica.
De asemenea, Serban Valeca. Este un bun specialist in domeniul cercetarii nucleare. Pavel Nastase a condus o lunga perioada de timp Academia de studii economice.
-Vicepremier, ministrul Dezvoltarii Regionale - Sevil Shhaideh -Ministrul delegat pentru Fondurile Europene - Miheala Virginia Toader -Vicepremier, ministrul Mediului - Daniel Constantin -Ministerul Economiei - Alexandru Petrescu -Ministerul Afacerilor Externe - Teodor Melescanu -Ministrul delegat pentru Afaceri Europene - Ana Birchall -Ministerul Afacerilor Interne - Carmen Daniela Dan -Ministerul Agriculturii - Petre Daea -Ministerul Apararii Nationale - Gabriel Beniamin Les -Ministerul Culturii si Identitatii Nationale - Ioan Vulpescu -Ministerul Educatiei Nationale - Pavel Nastase -Ministerul Cercetarii si Inovarii - Serban Valeca -Ministerul Energiei -Toma Florian Petcu -Ministerul Finantelor Publice - Viorel Stefan -Ministerul Justitiei - Florin Iordache -Ministerul Apelor si Padurilor - Adriana Petcu -Ministerul Muncii si Justitiei Sociale - Lia Olguta Vasilescu -Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Augustin Jianu -Ministerul Sanatatii - Florian Dorel Bodog -Ministerul pentru Tineret si Sport - Marius Dunca -Ministerul Transporturilor - Razvan Alexandru Cuc -Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social - Gabriel Petrea -Ministerul IMM-urilor si anteprenorilor - Florin Jianu -Ministerul Turismului - Mircea Titus Dobre -Ministrul delegat pentru relatiile cu Romanii de Pretutindeni - Andreea Pastirnac -Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Gratiela Gavrilescu Calendar:
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica, pe care o puteti citi in continuare. 'As dori sa va atrag astazi atentia asupra inca unei ticalosii premeditate a actualei puteri.
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o Declaratie politica, pe care o puteti citi in continuare.
Au luat parte reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, ai Centralei Nucleare si Administratiei Canalelor Navigabile, ai Administratiei Nationale de Meteorologie - director Ion Sandu si Administratiei de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, senatorii Serban Valeca, specialist in domeniul nuclear si Nicolae Moga - ales in Colegiul 2- jud.Constanta, precum si seful Euratom, din cadrul Comisiei Europene, Michael Kuske impreuna cu ambasadori ai tarilor europene.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Senatorul PSD Serban Valeca a criticat in cadrul unei declaratii politice faptul ca Hidroelectrica a notificat "baietii destepti" ca din 1 mai are din nou energie ieftina.
Senatorul Serban Constantin Valeca a sustinut o declaratie politica cu titlul:
Senatorul Serban Valeca l-a interpelat pe premierul Romaniei, dacian Ciolos. Obiectul interpelarii: Situatia CNCAN. Puteti citi in continuare textul integral al interpelarii.
Senatorul Serban Valeca a sustinut o declaratie politica intitulata: Cand vom incepe sa discutam despre lupta pentru ceva si nu despre lupta impotriva ceva.
google-analytics.com