Cautare

1818 de rezultate pentru "vale alexandru" (3.10 secunde)
De cald va fi cald, 24 de grade la Predeal, 20 la Sinaia cota 1500 si 27 de grade la Stana de Vale.
cel involuat alege cararea care il duce la vale.Cele doua regiuni sunt despartite de ceata. Multi oameni indecisi ratacesc prin aceasta ceata.Un lucru este sigur:
11 grade la Stana de vale si Paltinis, 10 grade la Predeal si 7 grade la Sinaia. Peste zi intervalele cu nori alterenaza cu cele cu soare si numai izolat se va semnala burnita sau ploaie slaba.
Maine-poimaine acest nenorocit de "bulgare de zapada" n-ar lua-o el la vale!? Nemtii au "revendicari teritoriale" pe la ... lesi! Cehii, au si ei o bucata, luata aiuritor de poloni prin 1939!
In 2010, intreaga vale s-a aflat sub un metru de apa iar oamenii au avut pagube uriase. Dupa inundatiile de la acea data, reprezentantii primariei Hartova s-au mobilizat si au ridicat digul de pamant lung de 1.200 de metri si inalt de doi metri.
19 grade la Stana de Vale, 18 la Predeal, 17 la Paltinis, 16 la Sinaia si 11 pe Ceahlau Toaca.
cel involuat alege cararea care il duce la vale.Cele doua regiuni sunt despartite de ceata. Multi oameni indecisi ratacesc prin aceasta ceata.Un lucru este sigur:
Eugenia, tiganca, si consultarile de la Cotroceni Pe drum trece, la vale, spre satul Tisa, octogenara Eugenia, tiganca. E reperul meu de ani si ani ca nimic nu s-a schimbat pe pamant.
Si de aici s-au dus la vale. Nu au serviciile, nu au presa nici interna nici externa, nu au sprijinul ocupantilor si nici momentul tactic pe care l-au pierdut in favoarea Sistemului, nu il mai au.
Totodata, vor fi precipitatii in Bolintin-Vale, Bolintin-Deal, Cosoba, Crevedia Mare, Floresti-Stoenesti, Gaiseni, Joita, Sabareni, Ulmi, Vanatorii Mici, judetul Giurgiu. Potrivit ANM, vor fi descarcari electrice frecvente, averse ce vor 30 litri pe metrul patrat, intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie si grindina de mici dimensiuni.
- Un avion mergea asa si a facut o bula rosie si a cazut la vale. Aflat si el la fata locului, omul a incercat sa ghideze echipele de interventie.
Stanele se desfac si oile pleaca la vale. Ca sa afle cum va fi timpul, ciobanii intind un cojoc. Daca se asaza pe el o oaie neagra, iarna va fi blanda, daca oaia e alba, iarna va fi cu multa zapada.
Regretele si suferintele de odinioara s-au dus, lasa-le sa se scurga la vale si deschide usa noilor emotii sa-ti inunde inima gata sa simta din nou!
peste 75 litri/mp se inregistreaza in zona montana, peste 100 litri/mp inregistrandu-se in Muntii Apuseni (Semenic, Vladeasa 1.800, Stana de Vale) si Masivul Fagaras (Balea Lac), arata statistica ANM.
- Totodata, cantitatea maxima absoluta lunara de precipitatii din octombrie, inregistrata la statiile meteorologice din Romania, este de 318,1 l/mp, la Stana de Vale, in anul 1992, in timp ce maxima absoluta lunara de precipitatii cazuta in 24 de ore a fost de 128,2 l/mp (Cernavoda, 4 octombrie 1945).
Precipitatii record Cantitatea maxima absoluta de precipitatii din iulie este 519,1 l/mp si a fost inregistrata la Stana de Vale, in anul 1980.
Nici anul trecut nu a fost mai bun, ceea ce imi intareste ideea ca lumea asta a luat-o rau la vale.
Daca pana nu demult inca ne mai laudam si ne simteam bine la gandul ca suntem pe locuri fruntase in lume la diferite specialitati, iata ca faima noastra de romani destepti si studiosi a inceput s-o ia la vale.
Dintr-o astfel de perspectiva, nimic n-ar mai fi stresant daca tavalugul schimbarii, cum constatam la fiecare patru ani, nu se opreste dupa votare, ci o ia la vale cu si mai multa viteza.
dealurile Ţiglinei, şi o vale. Valea oraşului, un loc unde locuitorii aşteaptă cu sufletul la gură
google-analytics.com