Cautare

10528 de rezultate pentru "urmarit international prins la cluj in 11 06 2007" (2.77 secunde)
Steaua si CFR Cluj ne-au demonstrat inca o data adevarata fata a unui fotbal dominat de catuse, scandaluri si promisiuni desarte, si au pierdut ambele clar in deplasarile de la Amsterdam, respectiv Milano.
Al patrulea rezultat de 1-1 intre FCSB si CFR Cluj. ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
MESAJUL CUTREMURATOR scris de rezidenta decedata in accidentul de la Cluj pe pagina sa de Facebook Avea doar 23 de ani si o intreaga viata inainte. ... Aurelia a lasat in urma ei un mesaj tulburator:
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului. "Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
Peste fix o luna, pe 29 Noiembrie 2015, celebrul tenor José Carreras va concerta pentru prima oara la Cluj! Concertul se va numi The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” si va avea loc la Sala Polivalenta!
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Spielmann Laszlo din Cluj este palarier si are un atelier de palarii deschis in Cluj de doi ani, care se numeste KLausenburg Hats. ... 17, la Cluj. ... Cel mai putin lucrez la o palarie cate trei - patru zile si cateodata chiar si o saptamana.
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". Initiativa face parte din proiectul "Atelierul de mestesuguri" care urmareste sa sprijine dezvoltarea mestesugurilor traditionale in mediul rural.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, pe tema Spitalului regional de Urgenta Cluj. Puteti citi in continuare textul integral al interpelarii. Construirea spitalului regional de Urgenta Cluj este un proiect indelung discutat si, din pacate, mereu amanat.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) In tara noastra, anual, sunt estimate aproximativ 80.000 de cazuri de cancer nou diagnosticate si 50.000 de decese prin cancer, in registrele de cancer fiind inregistrat doar 1 caz nou din 6, avertizeaza doctorul Florian Nicula, coordonatorului Centrului de prevenire si control al cancerului de la Institutul Oncologic Prof.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. Deoarece este unul din cei 10-11 nefrologi pediatri din Romania.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie. Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
U Cluj - FCSB 1-2 Etapa 16 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Filip '40 / Cordea '86 Echipele de start U Cluj: ... Cluj Arena, Cluj-Napoca Arbitru:
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: Remacle 35, Nistor 65 U Cluj: ... Cluj Arena (Cluj-Napoca) Arbitru:
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Un consortiu romanesc format dintr-o firma de recuperatori si o casa de avocatura a inaintat Ministerului Afacerilor de Externe o oferta inedita prin care se angajeaza sa recupereze, pur si simplu, Insula Serpilor, preluata in acest moment abuziv de Ucraina.
Cum a scazut increderea in politicienii romani de la 16% la 8% in ultimii 5 ani Noi si cehii avem cea mai slaba clasa politica din intreaga Europa. Cel putin asa releva o ampla cercetare facuta de compania GfK la nivel international.
Burda International GmbH achizitioneaza toate activitatile Sanoma Hearst in Romania, ducand la crearea unuia dintre cele mai mari trusturi media din tara, cu peste 35 de titluri si mai mult de 40 de servicii media on-line.
google-analytics.com