Cautare

280 de rezultate pentru "universitate" (2.96 secunde)
Municipalitatea isi doreste in Craiova o parcare subterana cu o capacitate de 1.000 de locuri, cu intrare de pe Calea Bucuresti, dinspre Aleea Personalitatilor, si iesire in acelasi bulevard, intre teatru si universitate. ... una intre teatru si universitate si alta pe esplanada teatrului, mai aproape de primarie.
Un asemenea traseu este prevazut intre Piata Romana, Universitate si Biserica Antim. ... Este vorba mai exact de parcarile subterane de la Universitate (in constructie), Edgar Quinet, Walter Maracineanu si Piata Amzei.
CE a aprobat extinderea metroului (Parc Bazilescu - Straulesti si Drumul Taberei - Universitate) cu fonduri structurale Comisia Europeana a aprobat includerea magistralelor de metrou M4 (Parc Bazilescu - Straulesti) si M5 (Drumul Taberei - Universitate), precum si a tronsonului de autostrada Sebes-Turda in randul proiectelor care sunt finantate prin Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T), conform Mediafax.
Dupa 15 ani, magazinul din str Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate si sofisticate, li se adauga Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept in care poti savura si o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu inghetata, consacrata ciocolata calda Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea si ceaiuri.
Baietii mi-au zis ca nu au treaba cu protestul de la Universitate. ... Ia sa vezi, daca jandarmii ii luau putin tare din prima zi pe aia de la Universitate, mai faceau prostii aseara?
Astfel, toate mesajele postate pe Twitter cu hashtagul #revolutie au fost proiectate pe zidul de la Universitate si toti manifestantii au putut citi ce se transmite pe Twitter.
Asa ca m-am dus azi la magazinul Orange de la Universitate din dorinta de a prelungi abonamentul pe care il am la ei cu inca 2 ani si de a achizitiona cu punctele pe care le aveam un telefon marca Huawei P8 Lite Mini.
Larry, in varsta de 22 de ani, absolvent al Universitatii Michigan, este interesat de universitate, iar Sergey, in varsta de 21 de ani, este desemnat sa ii serveasca ca ghid.
Stelian Popa participa in luna decembrie la targul organizat de Primaria Capitalei la Universitate, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa.
Vita Lepadatu din Valcea impreuna cu fiul ei, Constantin Lepadatu, participa in luna decembrie la targul de la Universitate. "Am adus tot ce se lucra in vechi timpuri.
Papusi imbracate ca femeile din Sapanta, la targul de la Universitate Maria Zapca face straie populare si pentru papusi. Unele dintre aceste papusi, de toate marimile, le gasiti la vanzare si in casuta ei, de la targul de Craciun organizat la Universitate in aceasta luna.
Asociatia Elta Universitate este prezenta cu un stand in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare de la Sala Dalles.
Aceasta va fi impreuna cu Ana Ponta la unul dintre standurile din cadrul targului traditional de la Universitate. Intrebata ce o inspira in alegerea modelelor tricotajelor, Stela Alexe a precizat:
In aceasta perioada, intre 27 noiembrie - 27 decembrie il gasiti pe Cosmin Soare la targul traditional organizat la Universitate.
Mihai Pasare impreuna cu un prieten de-al sau fac fotografii pe magneti, la targul Bucharest Christmas Market 2015 organizat la Universitate.
O scoala, de la gradinita si pana la Universitate, trebuie sa aiba dascali foarte buni Universitarul care a predat unor generatii intregi elemente ce tin de Istoria Artei si care, in activitatea profesionala are cuprinsa si zona de cercetare stiintifica la fostul Institut de Istorie si Arheologie A.
Un tanar care se pregatea sa mearga la universitate accepta sa aiba grija de un militar in rezerva orb pentru a face rost de bani. ... El este orb si are un caracter foarte dificila Charlie Simms (Chris O'Donnell) este elev si viseaza sa ajunga la Universitate.
Florin Spiridon participa in luna decembrie la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat la Universitate.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona:
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. "Cel mai bine s-au dat gogosile cu branza si marar!
google-analytics.com