Cautare

280 de rezultate pentru "universitate" (3.30 secunde)
Compania Sonimpex Topoloveni SRL, detinatoare a marcilor ‘Topoloveni‘ si ‘Topoloveana‘, este prezenta cu un stand in cadrul targului de produse traditionale si ale mestesugarilor, de la Universitate.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... - Ce produse aveti la standul dvs., din cadrul targului de produse traditionale, de la Universitate?
Cei de la Cozonac Domnesc de la Botosani participa cu un stand, in luna decembrie, la targul organizat la Universitate.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune, dar si cu colaci si cozonac cu nuca si rahat.
Acesta va poate da informatii despre palinca de Bihor, de mere si de pruna, in cadrul targului producatorilor si mestesugarilor de la Universitate, organizat in luna decembrie de Primaria Capitalei.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
La targul de la Universitate e mereu multa lume in jurul oalei cu sarmale, la standul celor de la Botiza, Maramures. ... - In afara de sarmalutele de post, ce mai aveti la standul din cadrul targului de sarbatori de la Universitate?
Jinal Shah de la firma Sokoni participa impreuna cu sotia lui la targul Asia Fest 2014 organizat la Universitate, in acest week-end.
In cadrul targului Asia Fest 2014 organizat la Universitate in acest week-end exista si standul celor de la Jelly Belly.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Craciun organizat in luna decembrie la Universitate.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona:
Iulia Corau din Botiza, Maramures, este prezenta in luna decembrie cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Universitate.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona:
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate.
Magheru de la Universitate pana la intersectia cu strada George Enescu pe sensul de mers spre Piata Romana - pe strada George Enescu de la intersectia cu Bd. ... Carol I pe ambele sensuri, intre Universitate si Calea Mosilor.
Rectorul Cristescu, de la Universitate, a gasit zone devastate in Universitate inainte de venirea minerilor. Deci au fost si elemente provocatoare.
Horia Fenechiu din Dealurile Martanusului, Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate. "Am adus produse fie de la noi din gradina - dulceata de gutui, peltea de gutui, dulceata de caise, capsuni, visine, cirese, fie din fructe de padure:
Familia Zota participa pana pe 27 decembrie la targul traditional de Craciun organizat la Universitate. La standul lor, fasiti produse apicole precum:
Firma Schokomell - gustul ciocolateriei naturale - din Municipiul Ramnciu-Sarat, judetul Buzau, participa in aceasta perioada la targul traditional Bucharest Christmas Market 2015, organizat de Craciun in aceasta perioada, la Universitate.
In 14 decembrie, la Sucursalele Unirii si Marriott, in 15 decembrie la Bucur Obor si Pantelimon, in 16 decembrie la Universitate si Piata Victoriei, in 17 decembrie la Agentia 1 Mai si Sucursala din Otopeni, in 18 decembrie la Sucursala Militari vine, vine… Mos Craciun la Banca Transilvania.
google-analytics.com