Cautare

47 de rezultate pentru "ungur anica cincis cerna" (2.80 secunde)
Dupa ce s-a atras atentia asupra faptului ca nu este corect ca oamenii legii sa fie tratati astfel, s-a revenit asupra deciziei, THR punand la dispozitie, pentru cei 26 de politisti, hotelurile Mures si Cerna din statiunea Saturn.
De asemenea, va expune si Emilia Cerna-Mladin - presedintele Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri. Programul guvernamental de reabilitare termica a cladirilor multietajate incurajeaza conservarea energiei in locuinte si are drept scop asigurarea maririi confortului prin folosirea eficienta a energie.
1 Cerna. Cu totii au lasat la furnizorul de caldura atat solicitari scrise, cat si dosare complete ale proprietarilor care vor sa-si plateasca datoriile.
Crama Dobrogeana si Pivnita lui Terente figureaza deja in circuitul turistic, oferind doritorilor degustari de vinuri si meniuri traditionale, insotite de vinuri obtinute din viile de la Carcaliu si Cerna.
Mai mult, locuitorii orasului Macin si ai comunelor Smardan, Carcaliu, Greci, Turcoaia, Peceneaga si Cerna nu ar avea niciun mijloc de transport in comun pentru a se deplasa la Babadag.
Societatea detine aproximativ 300 ha de vita de vie, jumatate din suprafata fiind pozitionata in zona Cerna, in arealul situat intre Parcul National Muntii Macinului si Rezervatia Silvica Dealul Chervant, cealalta jumatate situandu-se pe dealul Carcaliu, intr-o zona protejata aflata in reteaua Europeana - situl Natura 2000.
Pai era musai, ca doar afaceristul cadorisit cu teren avea de gand ca pe suprafata respectiva care s-ar fi creat in apele Golfului Cerna sa-si construiasca un restaurant si o pensiune cu iesire in larg.
vicepresedinti - Corin Penciuc, Cristian Ionescu, Dorel Oros, Alin Ungur; secretar coordonator - Adrian Sabaceag; membri - Dorel Labo, Dan Marian, Viorel Hanu, Costel Duca;
"Nita le cere oamenilor din colegiu, cand sta de vorba cu ei, sa nu-l voteze pe Kovacs ca este ungur, iar pe candidatul PSD, Pavel Belinski, pentru ca este polonez.
de ce scanteia revolutiei romane a aprins-o un ungur? De ce revolutia nu a pornit, de exemplu, din fata casei doamnei Doina Cornea, de la Cluj?
Gandul.info: Ministrul Justitiei, despre presiunile Ungariei in cazul Nyiro Jozsef: "Este inacceptabil.
Nu exista ungur care sa nu doreasca autonomia si alipirea la tara mama, Ungaria. De fapt acesta este scopul lor final.
Cu presedinte neamt si prim ministru ungur facem Europa praf. Daca nu o razbesc Orban si Salvini intre timp, scrie Pippidi in Romania Curata.
La polul opus Romaniei se afla Ungaria, un ungur cheltuind pe tehnologie aproape de 13 ori mai mult decit un roman (63 de dolari), totalul pietei fiind de 630 milioane de dolari.
Un roman consuma de 3-8 ori mai putina inghetata decit un polonez sau un ungur si aproape de 20 de ori mai putin decit un italian sau un american.
Lucian Ungur, reprezentantul Consiliului Locale al IMM, ne-a comunicat ca numarul firmelor investigate a fost de 112, esantionul fiind format in proportii aproximativ egale din microintreprinderi (35%), intreprinderi mici (31,67%) si intreprinderi mijlocii (33,33%), aceste IMM-uri provenind din toate cele opt regiuni de dezvoltare si activand in toate sectoarele economice.
Lucian Ungur, reprezentantul CLIMM Oradea, ne-a informat ca, azi, la CCI Békés va avea loc o dezbatere pe tema proiectului, unde se va discuta sprijinirea si dezvoltarea activitatilor economice din zona de granita, prin implicarea diversilor actori locali.
In primii 200 de jucatori se mai afla Adrian Ungur, care a coborat un loc, pana pe 101, cu 541 de puncte.
Oprandi (Elvetia), perechea romano-suedeza Horia Tecau/Robert Lindstedt a infruntat cuplul Dlouhy L./Mertinak M, iar singurul roman prezent pe tabloul masculin la simplu, Adrian Ungur, l-a intalnit pe slovacul L.
El va evolua la Olimpiada in proba de dublu masculin, alaturi de Adrian Ungur, si, eventual, la dublu mixt, cu una din cele patru romance calificate.
google-analytics.com