Cautare

8396 de rezultate pentru "ultima noapte la comitetul central" (2.93 secunde)
- am avut la noi genti frigorifice din panza (made in China), cu insertie de aluminiu intre cele doua panze, in care am pastrat la indemana apa minerala si bauturile racoritoare pe intreg periplul nostru prin Peloponez.
Ieri, in plina forfota a celui de-al doilea tur al alegerilor locale, social-democratii erau suparati la culme ca, peste noapte, parbrizele autovehiculelor a mii de galateni au fost "invadate" de afise electorale autocolante, contrafacute, infatisandu-l pe candidatul PSD la Primarie, Dumitru Nicolae, si asta in perioada in care e interzis prin lege a se face campanie.
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
Actorul Florin Piersic isi serbeaza onomastica la Palatul National al Copiilor De Florii, distinsul actor Florin Piersic a ales sa isi sarbatoreasca onomastica la Bucuresti, in compania tuturor spectatorilor care il onoreaza cu prezenta la spectacole, alaturi de cei care, prin aplauze indelungi, ii intaresc credinta si ii mentin aprinsa dorinta de a-si continua traseul cu jocul actoricesc al celor mai reusite reprezentatii.
MariusTuca.ro Domnisoara Noapte Buna Acest poem e pentru toti copiii cuminti Frumosi, curati si adormiti de parinti, Poem care se spune incet, aproape soptit, cu ochii inchisi Cu papusi in brate, cu parinti ori cu jucarii de plus.
Andreia Vasilescu, psihiatru la SUUB: ... Magda Marincovici Doctorul Andreia Vasilescu, medic primar psihiatru, doctor in stiinte medicale la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, faceo radiografie a parintelui care are un copil ranit in tragica noapte. ... Vasilescu spune ca la acesti parinti a observat mecanisme psihologice de tip superstitie.
Farcas) Una dintre aceste intalniri a avut loc in Buzau, intr-o noapte de noiembrie a anului 1992. Trei elicoptere militare plecau in acea noapte intr-o misiune de zbor, in triunghi deasupra orasului Buzau.
Discursul Presedintelui Hollande fata de reprezentantii religiilor din Franta, care puncteaza aspecte sensibile Reprezentantii cultelor din Franta, printre care si presedintele AEOF, Mitropolitul ortodox Emmanuel, au fost prezenti pe 7 ianuarie la Palatul Elysee, unde Presedintele Francois Hollande a prezentat urarile sale cu aceasta ocazie, care se pot vedea in cele de mai jos.
Luni, PSD si-a reunit Comitetul Executiv pentru a decide in legatura cu motiunea de cenzura. A fost vorba, practic, doar despre o convocare a liderilor de filiale din tara pentru a oficializa o decizie deja luata, saptamana trecuta, de liderii de la Bucuresti.
Comitetul Executiv National al PSD, reunit luni, a decis convocarea pe 4 februarie a Consiliului National al partidului, care urmeaza sa stabileasca un Congres extraordinar, propus pentru 20 februarie, a anuntat liderul formatiunii, Mircea Geoana.
Comitetul interministerial pentru turism Jurnalul National informeaza:
Geoana are timp sa mai reflecteze, este deschisa calea pentru orice solutie Mircea Geoana "are timp sa mai reflecteze" la raporturile sale cu partidul pana la reunirea Comitetului Executiv, a afirmat joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a adaugat ca "este deschisa calea pentru orice solutie si decizie".
Geoana le cere colegilor din Comitetul Executiv al PSD, forul care va decide marti ce sanctiune i se va aplica, sa nu ia nicio decizie deoarece intreaga procedura care a condus la acest vot este nestaturara si ilegala.
Lucrarile simpozionului sunt structurate in cadrul mai multor comitete - Comitetul Stiintific International (presedinte F.T. Tanasescu), Comitetul Stiintific National (presedinte C. Iulian), dar si Comitetul National de Organizare, presedinte P.D.
Comitetul Director al Asociatiei InvestitorilorĀ din Statiunea Venus, reunit in sedinta extraordinara, care a avut loc ieri, 27 iulie a.c., a luat in discutie ultimele atitudini publice care vizeaza aria de interes a asociatiei.
Comitetul de Monitorizare pentru Programul Operational Regional s-a intrunit, saptamana trecuta, pentru a discuta despre repartizarea banilor UE, fiind aprobate criteriile de selectie a proiectelor finantate prin POR (Axa 2 - imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale si Axa 3 - Imbunatatirea infrastructurii sociale), aprobarea strategiei de asistenta tehnica si aprobarea alocarilor financiare pe Regiuni de Dezvoltare.
Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a anuntat, intr-un comunicat remis Mediafax, ca a constatat cu regret utilizarea unor simboluri olimpice in cadrul campaniei pentru referendum si a cerut "cu fermitate" incetarea imediata a folosirii acestora in scopuri politice.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Un amplu exercitiu de salvare si evacuare se va desfasura la metroul din Bucuresti. Acesta are loc in aceasta noapte, incepand cu ora 01.00. Simularea are loc in trei statii din centrul Capitalei, situate pe Magistrala 2, punctul central fiind la Piata Romana.
Victor Ponta doreste ca odata cu alegerile pentru Parlamentul European sa aiba loc alegeri pentru presedinte si pentru consiliul regional Presedintele PSD, Victor Ponta, considera ca regiunile actuale trebuie sa primeasca atributii de la guvernul central si sa fie organizate alegeri pentru presedinte si consiliile regionale.
google-analytics.com