Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (3.03 secunde)
In emisiunea "Tu decizi pentru Romania", difuzata in aceasta seara la TVR 1, au fost prezenti sustinatorii lui Sorin Oprescu, fata in fata cu acesta. ... In studioul TVR 1, a fost prezent si artistul Doru Tufis.
Remanierea, desi nu a adus personalitati cunoscute, a adus persoane care vor sa se implice", a declarat Traian Basescu, la TVR.
El a fost prezent in studiourile TVR si radioului public, unde a incercat sa indulceasca rezultatele negative ale vizitei delegatiei FMI la Bucuresti, sa explice de ce retrimite in Parlament legile care prevad reducerea TVA la alimente si neimpozitarea pensiilor mici si mai ales sa gaseasca un tap ispasitor pentru problemele cu care se confrunta Romania intr-o noua "majoritate toxica".
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
• Ieri la TVR, Traian a comis-o din nou. ... • Moderatoarea de la TVR, Ramona Avramescu, n-are de lucru si-l intreaba pe prezident, de unde stia El, inca din ianuarie, ca vor avea loc arestari in februarie, ca doar nu are acces la dosarele procurorilor.
Mania lui Traian Basescu, exprimata miercuri seara la TVR, impotriva PDL, nu are drept cauza votul impotriva arestarii lui Pasat si faptul ca partidul a ignorat indemnul sau in privinta luptei anti-coruptie, ci faptul ca el insusi, Zeus, isi pierde influenta si puterea asupra partidului.
"Declaratiile lui Victor Ponta despre depolitizarea TVR nu pot fi tratate cu seriozitate, in conditiile in care PSD s-a opus permanent propunerilor de depolitizare a televiziunii publice, iar proiectul initiat de mine pentru depolitizarea SRTV si SRR a fost macelarit in Parlament de partidul domnului Ponta." Asa tanara si n-are tinere de minte.
Traian Basescu pregateste o lovitura pentru Opozitie Analistii care au intors pe toate fetele ultima aparitie la TVR a lui Traian Basescu au decretat ca acesta nu a venit cu nimic nou.
Mai mult, senatorul ar fi tergiversat o initiativa privind infiintarea unei comisii de ancheta in cazul activitatii TVR, fiind suspectat de social-democrati pentru faptul ca punctele sale de vedere au directa legatura cu sumele obtinute din drepturi de autor de la televiziunea publica ca urmare a difuzarii unor filme regizate de Sergiu Nicolaescu.
Cine a castigat, cine a pierdut USL a dat o lovitura de imagine, Basescu si PDL au pierdut puncte multe Foarte multi romani au urmarit evenimentul de la Parlament. Acesta a fost transmis pe Antena 3, TVR 1 si TVR Info, Realitatea TV, B1 TV si de RTV.
Gyorgy Frunda, la TVR Info: ... "Trebuie intrat cu el in Parlament si discutat pe articole ...ne-am inteles pe principii, nu pe articole de lege", a declarat luni la TVR Info, senatorul UDMR, Gyorgy Frunda.
Tot atunci, procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, a acuzat, in cadrul unui interviu la TVR, presiunile la care ar fi supusi procurorii in cazul anchetei ce il vizeaza pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely.
pentru mine n-are importanta pragul electoral In cadrul unei emisiuni electorale la TVR 1 (transmisa in direct in paralel si la TVR Info), presedintele suspendat, Traian Basescu a facut o declaratie pe care trebuie sa o tinem minte in zile urmatoare, in caz ca uita de ea:
In aceasta miscare retractila la care ma refeream, se inscriu decizia Curtii Constitutionale, care a pecetluit soarta referendumului, si, mai recent, deciziile vizand actorii politicii externe romanesti si soarta Consiliului de Administratie TVR.
Probabil la fel se va petrece si cu TVR si Radio, iar BNR e, oricum, scutita din start prin propriul statut.
In anii 2001 - 2003, a moderat emisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzata de TVR 1. Din noiembrie 2004 este gazda emisiunii Danutz S.R.L., de pe acelasi post de televiziune TVR 1.
De observat "disciplina" instaurata in doar cateva zile la TVR-ul si Radioul public "depolitizate": ... Pe TVR 3 regional se lafaie deja feudalii PDL.
(...) La TVR, in primavara (cand numele lui a fost vehiculat pentru postul de presedinte-director general pentru o perioada de interimat - n.r.), daca ma duceam, nu era bine ca era o sinecura, se zicea ca astfel as fi fost rasplatit pentru servicii pe care le-as fi facut.
In 1985 programul TVR a fost limitat la doar 2 ore pe zi, emisiunile fiind in cea mai mare parte dedicate cultului personalitatii lui Nicolae si Elena Ceausescu.
Reporter Virtual HotNews publica textul integral al scrisorii celor zece personalitati, in apararea Eugeniei Voda, prin care acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
google-analytics.com