Cautare

406 de rezultate pentru "tv fix" (2.89 secunde)
Cele doua fraze, "Soarele e fix si Pamantul se misca" precum si "Pamantul e fix si Soarele se misca in jurul lui" nu reprezinta decat doua conventii diferite care privesc doua sisteme de coordonate diferite".
Iohannis si Boc au facut fix acelasi lucru! ... Aflata, marti, in platoul Romania TV, Olguta Vasilescu s-a plans de faptul ca, in ultimele doua zile, a fost prezentata pe toate televiziunile drept corupta de serviciu. ... Firma Concefa a facut fix acelasi lucru:
Nu a putut sa o faca pana la capat, alegand sa pastreze din naravurile inaintasilor fix ce nu trebuia.
Ne-am trezit noi ii mai destepti, sa ne temem de drobul de sare, sa ne aratam obiectivi si echidistanti fix in cele legate de religie si traditie, fix in ceea ce tine de suflet...
Pai suna fix ca o campanie electorala, fix ca niste lucruri adevarate, intr-adevar, dar pe care cat pret poate pune unul ca Stolojan, pe care l-am vazut pana acum doar certandu-se cu PNL sau aplaudandu-l pe Basescu?
In schimb, PSD nu a suflat o vorba despre Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, care nu a ratat ocazia de a mai da un sut Constitutiei, afirmand deschis, vineri seara pe un post TV, ca tine si sustine PSD cu Nastase cu tot.
Fix in perioada in care au fost virati banii de la firmele care au sponsorizat evenimentul. Eveniment care a avut loc chiar inainte de alegeri...
Si ca o dovada in plus ca unii chiar isi iau banii degeaba, deputatul Iusein Ibram, ales pe listele Uniunii Democrate Turce din Romania, a dovedit interes fata de judetul Constanta fix …cat pentru o luare de cuvant, iar aceasta singura glasuire in plen –
Slabiciunea lui Stanca - obrazul fin al lui Nastase Asadar, in conditiile in care la reuniune trebuia sa vina „sefii cei mari”, pesedistii constanteni erau oarecum nelinistiti, asta cu toate ca li se soptise sa stea calmi, ca „ai mari” fusesera, cu o seara inainte, „tratati bine”, pe la terasele din statiunea Mamaia… Iar in aceste conditii, liderii PSD n-au venit chiar la 10.00 fix, ca de, au avut nevoie de ceva timp sa se dreaga.
Si cum Romania este o tara parca sarita de pe fix, dupa ce vicepremierul nu a acceptat steguletul, senatorul Marinescu l-a fugarit pe culoarele Senatului pentru a fi sigur ca obiectul va ajunge in posesia lui Copos.
Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei.
Este noua fix, dumneavoastra nu puteti cadea intr-o a doua ilegalitate si sa socotiti un ceas care merge in urma ca fiind precis, pentru ca putea sa mearga in urma cu doua ore si acum sa ziceti ca este sapte si sa putem incepe sa judecam inca doua ceasuri.
Vineri, in cadrul emisiunii "Talk show Monitorul " de la Radio Fix, acesta a declarat ca detine informatii potrivit carora cinci patroni botosaneni de societati producatoare de alcool si bauturi spirtoase ar fi strins 100.000 euro, bani destinati citorva liberali de frunte si viitorului prefect, pentru a nu le controla unitatile si a fi lasati sa isi desfasoare linistiti afacerile.
(...) (Nicolae Ceausescu - n.r.) s-a uitat fix in ochii mei si a strigat: «Traiasca Republica Socialista Romania! Istoria ma va razbuna!»
(...) (Nicolae Ceausescu - n.r.) s-a uitat fix in ochii mei si a strigat: «Traiasca Republica Socialista Romania! Istoria ma va razbuna!»
Sigur ca pe cel vizat il va durea fix in cur (desi daca s-a pricopsit cu niste hemoroizi hotarati, e chiar o pedeapsa!) de forma noastra de protest.
Pentru aceasta suma in Romania se plateste 1652EUR (asta cu impozit fix). Ma refer la impozitul platit de angajat. Nu este suficient?
Pretul pentru liberali a fost fix - 8.000 de euro, in timp ce pesedistii si-au negociat pretul in fiecare filiala.
Fix la 11.00 a sosit si invitatul de onoare: presedintele Traian Basescu, insotit de prezentatoarea acestui eveniment politic, Sulfina Barbu.
google-analytics.com