Cautare

406 de rezultate pentru "tv fix" (2.65 secunde)
Poate suna mai bine ca viitorul Parlament sa aiba fix 322 de parlamentari. Atatia cati au votat suspendarea lui Basescu in urma cu 5 ani, in aprilie 2007.
Cum nici acesta strategie nu a dat roadele scontate, PSD-istii au parasit pur si simplu sala plenului la 12.30 trecute fix, sustinand sus si tare ca orele afectate sedintei s-au scurs.
El a aratat ca nu se poate vorbi despre un cost fix, pentru ca nu exista o limita fixa in acest sens.
Exact si fix acolo unde si presedintele Basescu si-a facut aparitia, presedinte care, la fel ca si politicienii mai sus mentionati, a fost cazat si va mai fi in zilele urmatoare, cu unele mici escapade in alte colturi ale tarii, dupa cum se aude, la vila „Nufarul”.
Cat ar putea plati restatorii de servicii Cu acest impozit, firmele evazioniste va trebui sa plateasca un impozit fix, iar cele corecte vor sti cu exactitate de la inceput de an ce impozit au de plata si isi pot structura bugetele mai bine, dar vor plati mai mult decat acum.
Emanuel Valeriu a murit de ziua lui Emanuel Valeriu, fost ziarist la Gazeta Sporturilor, TVR Flacara si Europa Libera, director general al televiziunii publice (1990-1992) si membru al CNA (2002-2008), a incetat din viata azi dimineata, fix in ziua cand implinea 87 de ani.
Cu alte cuvinte, mintea noastra are setata o suma numai buna pentru noi, iar noi castigam fix acea suma. Studiile au aratat ca majoritatea castigatorilor la loto au revenit la starea financiara initiala dupa o perioada de timp.
In urma cu 45 de ani, parintii prezentatorului se casatoreau fix la aceasta data. Pentru a marca momentul, Dan Capatos a publicat pe Facebook o fotografie cu parintii lui, insotita de urmatorul mesaj:
- 1 noapte cazare hotel Tiberias/Nazareth 3*-4* - clasificare locala, 5 nopti cazare Asezamantul Romanesc de la Ierihon (echivalent 2* - clasificare locala) - masa in regim demipensiune (Ierihon - meniu fix, miercuri si vineri mancare de post, Nazareth/Tiberias - bufet);
discutiile au inceput fix la 11.45, cu doar 45 minute intarziere, conferinta de presa s-a desfasurat exact la ora 15.00, cu numai doua ore mai tarziu decat a fost programata, iar cel care a venit la sedinta a fost Miron Mitrea, si nu Mircea Geoana.
Intamplarea e fix ca intr-o poezie de Popescu: moartea luata peste picior. In mijlocul descompunerii macabre, un zambet fermecator. Asta e Popescu.
A intrat in axul nostru de deplasare si atunci am facut un viraj spre stanga si am redus viteza pana aproape de zbor la punct fix.
Cel situat sus avea miscari lente, ca si cum ar fi stat pe un scaun rotativ fix, iar ceilalti circulau in jurul lui, pe circumferinta inferioara a sferei.
Mancarea este delicioasa si atmosfera extraordinara ,mesele tavernelor sunt fix la 1 m de mare, iar in apa se vad pestisorii inotand.
Daca ii tragi urechile unei pisici peste cap si te uiti la ea din fata, o sa vezi ca arata fix ca stereotipul extraterestrului gri, cu ochii in forma de migdale, gura mica si nasul si mai mic.
Da de pamant cu propaganda fix in barlogul monstrului.Intrebare Ioan Ghise: - Stiti ca Guvernul Csolos, guvernul Lui, a cumparat armament de la firme germane in valoare de 2 miliarde de euro, fara licitatie sau lege trecuta prin Parlament?
Mananca din 3 in 3 ore, zilnic fix la aceleasi ore fixe Daca in intervalul orar 07.00-19.00 mancam din trei in trei ore si in fiecare zi respectam aceleasi ore fixe, metabolismul se va accelera la maximum si asta ne va ajuta sa imbunatatim starea de sanatate si, daca e cazul, sa slabim pana atingem greutatea ideala (atentie:
Dupa o stationare la punct fix de circa 30 de secunde, obiectul s-a deplasat orizontal, apoi a tasnit pe verticala, in cel mult doua secunde, si a disparut.
Nedumerirea m-a tinut doar pana in momentul in care am realizat ca uluitii de stropitul cu apa si consternatii cu ne-au gazat copiii, sunt niste unii cu varste mai mici de 40 de ani, adica sunt fix aia de la care nu s-a mai facut armata.
google-analytics.com