Cautare

539 de rezultate pentru "trif adriana ileana" (2.90 secunde)
Mai tarziu este data in grija unei verisoare a tatalui sau, Adriana Mila vaduva nobilului Ludovico Orsini. ... Copilaria Crescuta de Adriana, Lucretia a primit o educatie completa: ... Adriana Mila conduce casa nepoatei, iar Giulia Farnese Orsini, e doamna de companie.
Daca se concretizeaza alianta cu PSD, voi face opozitie in interiorul PNL' 'Deputatul PNL Adriana Saftoiu a declarat, vineri, la RFI, ca, prin alianta cu PSD, formatiunea liberala ar putea sa provoace o dezamagire in randul electoratului, ea precizand ca, daca alianta se va concretiza, va face opozitie in interiorul PNL.
Dan Ilie Morega a anuntat ca demisioneaza din fruntea organizatiei judetene a UNPR Gorj, liberalul Nicolae Jolta a declarat ca se va inscrie in Partidul Democrat-Liberal, iar deputatul PNL Adriana Saftoiu si-a prezentat demisia din Parlamentul Romaniei.
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se casatoresc din nou, scrie Libertatea.ro. Dupa ce in primavara acestui an au incercat sa-si refaca viata alaturi de alte persoane, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au mai dat o sansa pana la urma, de dragul copiilor.
Adriana Iliescu, devenita mama la 66 de ani, mai vrea un copil.... ... Adriana Iliescu, cea mai varstnica mama din lume, a luat o decizie radicala La acea data, Adriana Iliescu figura in istoria medicinei moderne drept cea mai in varsta femeie care urma sa nasca.
Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu are motive de bucurie de Ziua Internationala a Femeii.
Din pacate drepturile romanilor sint incalcate, iar CEDO nu intirzie sa ne sanctioneze statul”, ne-a declarat presedintele Organizatiei de Tineret a PD, Viorel Nicolae Trif.
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Serban 8 / Trif 45+1, Steau 90+4 Echipele de start: ... Valceanu - Moura, Matricardi, Filip, Dobrescu - Lixandru, Alceus, Deaconu, Trif - Irobiso, Morar Rezerve:
Trif 49 / Diarra 17, 24 Mazarache 58 Ecipele de start: ... Trif - Mitrache, Ad. Nita, Chiritoiu Rezerve: Tipu - Rob.
Intre acestia se numara si consilierii judeteni Ileana Serban si Alexandru Brezniceanu, incompatibili cu mandatul de membru in Consiliile de Administratie ale regiilor infiintate de CJ Dolj, conform Legii nr.
Noi le trimitem zilnic e-mail-uri si ii bombardam cu informatii si daca ii prindem prin consiliu ii luam si le vorbim despre ce trebuie sa faca pentru a castiga proiecte si pentru a accesa fonduri", a explicat Ileana Majina, directoarea Directiei de Integrare Europeana, din cadrul CJ Dolj.
"Seriozitatea, calitatea serviciilor oferite, buna comunicare cu clientii si pasiunea sunt ingredientele principale care stau la baza succesului", a declarat Ileana Capac, administratorul centrului de infrumusetare New Look. ... Munca e destul de multa, daca stii insa sa lucrezi si pui suflet nu e greu", a spus Ileana Capac.
Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan. ... „Este o diferenta mare între ceea ce se colecteaza si ceea ce se plateste pensionarilor“, a afirmat Ileana Ciutan.
Intrebarile GdS au venit ca urmare a informatiilor dezvaluite de directoarea Garzii de Mediu Dolj, Ileana Serban, care ne declarase, in exclusivitate, ca Petrom OMV a cerut statului sa-i plateasca sapte milioane de euro despagubiri de mediu numai in cazul combinatului Doljchim.
Despre vedetele pe care Mihai Dragomir le-a antrenat si pe care le antreneaza publicul stie din aparitiile tv la diferite emisiuni, una dintre ele este Ileana Badiu care in apropierea frumoasei vaste de 40 de primaveri arata mai bine decat o adolescenta .
De-a lungul anilor, Ileana Ciuculete si-a ascuns adevarata varsta. ... A fost o mare greseala Vizionara Carmen Harra a vorbit despre varsta adevarata a regretatei Ileana Ciuculete, afirmand ca acesta si-a schimbat destinul in momentul in care a spus cca este nascuta la cu totul alta data.
Theodor Stolojan (foto), Andrei Plesu, Adriana Saftoiu si Vasile Blaga vor fi consilieri prezidentiali ai presedintelui Traian Basescu. ... Claudiu Saftoiu va fi consilier prezidential pe probleme de politica interna, iar sotia sa, Adriana Saftoiu, va fi consilier in domeniul comunicarii, urmand sa detina si functia de purtator de cuvant.
Demisii pe banda Anul 2012 incepe chiar din prima zi a actualei sesiuni parlamentare cu demisia deputatului PNL Adriana Saftoiu din Parlament.
google-analytics.com