Cautare

212 de rezultate pentru "titularizare salaj" (2.56 secunde)
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, ieri, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Totodata, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), judetele care se confrunta cu acest fenomen sunt Ilfov, Salaj, Timis si Arad.
Astfel, pentru Regiunea N-V, beneficiarul eligibil este Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Transilvania de Nord, care este in curs de infiintare si care va avea ca asociati Consiliile Judetene din Cluj, Bihor, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Maramures.
Dupa cateva luni de la aprobare, MMDD a trimis Comisiei patru aplicatii de proiecte pentru judetele Cluj, Salaj, Giurgiu si Calarasi, cu o valoare a investitiilor de 470 de milioane de euro.
Astfel, institutia va demara, pana pe 20 martie, platile pentru aproximativ 400.000 de ferme din 24 de judete, printre care Arges, Bacau, Bihor, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj, Dambovita, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Maramures, Sibiu, Salaj, Vrancea, Valcea si Vaslui, unde s-a incheiat controlul administrativ pentru plata subventiilor fermierilor.
Salaj 1.046; Arad 1.037; Hunedoara 1.034; Mures 1.023; Satu Mare 1.014; Botosani 1.003; Braila 1.002;
Oros a preluat in luna august postul de director general al Romsilva, inlocuindu-l pe Dan Ioan Aldea. El a ocupat anterior pozitia de sef al Directiei Silvice Salaj.
Producatorii de palinca din nord-vestul tarii vor organiza, azi, proteste in fata prefecturilor judetelor Bihor, Cluj, Maramures, Salaj si Satu Mare.
Numarul joburilor puse la bataie de catre angajatorii galateni este cel mai mic din tara, in conditiile in care alte judete pun la bataie mult mai multe locuri de munca: Salaj (146), Vaslui (276), Giurgiu (281), Braila (147), Vrancea (143), Botosani (98), Buzau (597).
Zonele declarate calamitate includ 7 judeþe din Moldova (Bacãu, Botoºani, Galaþi, Iaºi, Neamþ, Suceava, Vaslui), 2 judeþe din Banat-Criºana (Maramureº, Satu-Mare) ºi 5 judeþe din Transilvania (Braºov, Cluj, Covasna, Harghita, Sãlaj).
138), Salaj (974), Iasi (702), Vrancea (422), Constanta (287), Giurgiu (271), Calarasi (269), Timis (263), Botosani (255) si Prahova (252).
In cursul anului trecut, peste 20.000 de persoane din judetul Salaj au primit cate 20 kg de faina si 6 kilograme de zahar, ca ajutor din partea comunitatii europene.
Ilfov, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Calarasi, Arges, Olt, Buzau, Valcea, Gorj, Mehedinti, Ialomita, Mures, Constanta, Neamt, Vaslui, Iasi, Timis, Caras-Severin, Brasov, Sibiu, Covasna, Teleorman, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud and Maramures.
Acest program este deja functional in localitatile Sarata - judetul Bacau, Cornesti -judetul Dambovita, Romanasi si Zalha - judetul Salaj si este in curs de implementare in alte cinci localitati din judetele Timis, Hunedoara si Caras-Severin.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Mihai Michael Chezan este, ca dintr-o minune, tocmai din Salaj, comuna Romanasi. Numai Domnul a facut ca acolo sa se nasca si inteleptul Buda, devenit si partener al credinciosilor din Chicago, si investitor clujean, si presedinte al PDL Cluj.
Pe locul al 15-lea se regaseste Nord-Vest Romania, adica judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj. Transilvania a devansat astfel, in 2008, o regiune din Polonia, coborand un loc in topul saraciei.
Lucram cu oameni din primarie dar si cu agenti ai companiilor de asigurari care ne-au vizitat destul de des in ultima vreme", spune Eugen Balanean, primarul din Jibou, un orasel cu 11.800 de locuitori si 7000 de locuinte din judetul Salaj.
Diferenta de 596,25 milioane euro (bani cheltuiti pana acum) se regasesc in tronsonul de 64 de km, intre judetele Salaj si Bihor.
Senatorul PSD de Salaj, Gheorghe Pop, a sustinut o declaratie politica intitulata: O vara de dezmaț guvernamental Vara care tocmai a trecut, ca de altfel ultimii ani ai Romaniei, a fost una de dezmat guvernamental.
google-analytics.com