Cautare

212 de rezultate pentru "titularizare salaj" (7.48 secunde)
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
De altfel, candidatii Uniunii Civice Maghiare (UCM) ocupa toate locurile de pe listele Actiunii Populare la alegerile parlamentare din Harghita si Covasna, in timp ce in Mures, Satu Mare, Salaj si Maramures UCM are candidati doar la Camera Deputatilor pe listele AP.
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj. La randul lor, aliatii din PUR ai PNL-PD si-au facut propriile socoteli.
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Anuntat, saptamana trecuta, ca fiind cel mai probabil noul director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Salaj, Ioan Bujita nu se afla in gratiile prefectului Andrei Todea, omul care trebuie sa-si dea acordul cu privire la instalarea sa in functia vizata.
Catalin Micula, deputat PNL de Salaj din Oradea, cu serviciul in Bucuresti si cu 1240 mp de teren intravilan in Brasov.
Emil Boc, presedintele PD, a primit ieri-dimineata vizita fostului ambasador american la Bucuresti James Rosapepe, aflat in Romania pentru a participa la nunta unei foste subordonate de la ambasada, originara din judetul Salaj.
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
Parlamentari, prefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, directori de agentii de dezvoltare regionala, agentii de mediu si regii din Bihor, Arad, Cluj, Satu Mare, Salaj, Alba, Hunedoara si Mures au semnat la sfarsitul saptamanii trecute, la Oradea, Declaratia de principii intitulata „Ardealul –
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara.
Conservator Salaj, Augustin Precup, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ce a avut loc ieri, la sediul partidului, faptul ca PC se opune desfasurarii alegerilor anticipate, motivul fiind perioada grea pe care o parcurge Romania la aceasta ora.
Conservator Salaj, Augustin Precup, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ce a avut loc ieri, la sediul partidului, faptul ca PC se opune desfasurarii alegerilor anticipate, motivul fiind perioada grea pe care o parcurge Romania la aceasta ora.
Potrivit deputatului PNL de Salaj, Catalin Micula, bugetul de stat pe 2006 va fi diferit fata de cel aprobat pentru acest an:
Vizita in Zalau a lui Cozmin Gusa a fost legata si de inaugurarea sediului PIN Salaj, despre care a spus ca a fost obtinut foarte greu, in conditiile in care actualii reprezentanti ai administratiei publice nu fac demersurile legale pentru a acorda spatii partidelor, pentru desfasurarea activitatilor politice.
Prezent si el la intalnirea cu presa, presedintele PNL Salaj, Corin Penciuc, al carui nume a fost mentionat in declaratiile lui Radu Nistorescu, a precizat, si el, ca este nevoie de un suflu proaspat la nivelul conducerii PNL Zalau:
La seminarul la care au participat consilierii de preaderare de la nivelul regiunilor de dezvoltare din tara, s-a prezentat si situatia derularii, in judetele pilot, Salaj si Tulcea, a Programului de Dezvoltare Rurala, precum si de importanta fazei a doua, din cadrul acestui proiect, in care se va incerca o conexare a proiectelor derulate in Romania, prin politicile Bancii Mondiale cu cele ale Uniunii Europene.
google-analytics.com