Cautare

6085 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs bihor" (4.20 secunde)
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare. ... Bihor, Arad, Timisoara, Salaj etc.
Camera de Comert si Industrie Bihor a organizat, in perioada 7-10 mai, o misiune economica la Osijek, in Croatia. Evenimentul a avut loc in baza protocolului de colaborare dintre CCI Bihor si CCI Osijek, pentru promovarea mediului de afaceri din cele doua judete.
Judetul Bihor se confrunta, in ultima perioada, cu o situatie pe cat de ciudata, pe atat de eficienta pentru micii intreprinzatori.
Federatia Patronilor Bihor organizeaza, vineri, in sala "Traian Mosoiu" din Primaria Oradea, cea de a II-a editie a Conferintei economice "Cum si cu ce construim la nivel european in Romania". ... Mircea Ghitea, prefectul judetului Bihor, Marcel Tarta, director executiv ZMO, si Ioan Botez, director ICECON Cluj-Napoca.
Cutivatorii de cartofi bihoreni s-au plans in fata reprezentantilor Ministerului Agriculturii, prezenti cu ocazia cele de-a doua editii a Conferintei pentru Agricultura, organizata de Federatia Patronilor Bihor la Oradea, ca nu-si mai pot vinde productia intrucat, de la inceputul anului, piata autohtona a fost invadata de cartofi bolnavi, adusi din Polonia de tot felul de speculanti care vor sa se imbogateasca peste noapte.
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Universitatea din Oradea (Facultatea de Stiinte Socio-Umane) si Fundatia Ruhama, a desfasurat, in perioada martie-aprilie, o cercetare in cadrul proiectului "Cariere. Centru de orientare, mediere si formare profesionala pentru tinerii din judetul Bihor", Proiect PHARE 2005/017-553.04.02.01.01.601.
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, Directia Generala a Finantelor Bihor face cunoscut ca pe 8 august, la ora 10:00, in Oradea, la sediul DGFP Bihor - str.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, verificari la 556 de agenti economici, gasind cu abateri 154. Cea mai importanta actiune pentru GF Bihor, in colaborare cu Fiscul bihorean si alte organe de control, a fost si va ramane impulsionarea companiilor debitoare sa-si plateasca la timp obligatiile fiscale.
Liderul sindicatului din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Dorin Micle, ne-a declarat deunazi ca salariile lucratorilor din Finante sunt cuprinse intre 500 si 18.500 de lei, acest din urma salariu apartinand directorului executiv.
La standul Monicai Chise din Bihor din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti gasi diverse sortimente de palinca. ... M-am bucurat ca domnul Sorin Oprescu apreciaza palinca noastra, mai ales ca este medic", ne-a spus Monica Chise din Bihor.
"Pana la Paste nu va mai fi la putere", spun liderii PSD Bihor. ... Le place puterea Liderul PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, nu s-a aratat deloc interesat de posturile de conducere detinute de democrati. ... "Am venit pe acest post in urma unui concurs, pe o perioada nedeterminata.
In urma concursului desfasurat la sediul Garzii Centrale, in perioada 1-8 iulie, pentru ocuparea posturilor de sef divizie la GF Bihor si comisar-sef adjunct, Gheorghe Gaja a fost numit, incepand cu 15 iulie, in functia de sef divizie.
Concurs Tenda - castiga un router wireless si doua accesorii (Autor: ... Si ne-am decis sa facem un concurs pentru voi si sa vi le oferim cadou. ... Sa va spun acum despre concurs. ... Punem punct acestui concurs in data de 8 mai la ora 23:59.
Carrefour a ales un numar de copii talentati participanti la concurs, pe care i-a premiat intr-un cadru festiv. ... In premiera, copiii din intreaga tara au avut sansa de a castiga unul din cele trei premii ale publicului prin inregistrarea online a desenului, pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. ... Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie - 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar ssi pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Postul de director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat de Minodora Vasiliu, a fost scos la concurs prin Agentia Nationala a Functionarilor Publici, concursul urmand a avea loc in perioada 15-18 noiembrie.
607 din 18 decembrie a Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cu anexele 1 si 2, sunt aprobate normele de venit, coeficientii de corectie si acordarea acestora pentru aplicare in anul 2009 in judetul Bihor, pentru contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din activitatile care se regasesc in nomenclatorul activitatilor independente, aprobat prin OMF Publice nr.1847/2003.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
google-analytics.com