Cautare

298 de rezultate pentru "ticu dorel" (3.42 secunde)
Claudiu Secasiu a fost ales presedinte al CNSAS, in urma demisiei lui Corneliu Turianu si a retragerii candidaturii lui Ticu Dumitrescu. ... Cum manifestantii strigau "Il vrem pe Ticu", Basescu a renuntat la declaratiile date presei si, vadit iritat, a spus doar "Mai intai sa vrea legea si democratia".
Constantin Ticu Dumitrescu, propus de Guvern, Dragos Petrescu, nominalizat de Presedintie, Mircea Dinescu si Claudiu Secasiu, propusi de PNL, Dan Lazea si Corneliu Turianu, sustinuti de PD, Florin Chiriteanu, Cazimir Ionescu si Laurentiu Tanase, din partea PSD, Constantin Buchet, din partea PRM, si Ladislau Csendes, nominalizat de UDMR, sunt cei 11 membri ai Colegiului CNSAS, in urma votului covarsitor majoritar al parlamentarilor.
Ticu Dumitrescu a pierdut sefia Colegiului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. ... Ticu il acuza pe Basescu pentru "lucratura" Alegerea lui Turianu reprezinta o surpriza de proportii in conditiile in care pozitia parea clar adjudecata de Ticu Dumitrescu, persoana cu care nu era de acord doar PRM.
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
Dorel este un personaj extrem de simpatic, pe care l-as vota chiar si la Noaptea Devoratorilor de Publicitate - ca tot incepe astazi evenimentul si este organizat in mod special la Bucuresti.
Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Constantin Ticu Dumitrescu, nu s-a hotarat inca daca va da curs propunerii liberalilor de a prelua sefia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Constantin Ticu Dumitrescu - membru al Colegiului CNSAS - s-a aflat sambata dupa-amiaza la Brasov, unde s-a intalnit cu cei aproximativ o suta de revolutionari brasoveni aflati de mai multe zile in greva foamei, in semn de protest fata de "ascunderea adevarului despre Revolutie".
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Desi membrii Aliantei au anuntat ca au convenit asupra sprijinirii candidaturii lui Constantin Ticu Dumitrescu la sefia acestui for, castigator a iesit Corneliu Turianu, propus in ultima clipa de PD.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Ticu Dumitrescu, va putea participa la dezbaterile din comisii pe marginea modificarii Decretului-Lege nr.
Constantin Ticu Dumitrescu, membru al CNSAS, a declarat ieri ca peste trei saptamani Colegiul va dezbate dosarele unor importante personalitati politice care s-ar putea regasi pe listele fostilor ofiteri de Securitate sau cele ale ofiterilor acoperiti, si nu in dosarele de informatori.
De cateva saptamani, despre senatorul constantean Dorel Onaca s-a tot spus ca va face pasul catre Partidul Democrat. ... ieri) a Biroului Permanent al PD, la Bucuresti, unde a fost acceptata inscrierea mea", a confirmat Dorel Onaca noua sa culoare politica.
Senatorul Dorel Borza demisioneaza din PDL pentru a trece la PNL Senatorul PDL, Dorel Constantin Vasile Borza, si-a anuntat, marti, demisia din grupul parlamentar al PDL si afilierea la grupul liberal. Dorel Constantin Vasile Borza este senator de Timis.
In vreme ce angajatii CNSAS au iesit in strada pentru a protesta impotriva modului in care lui Ticu Dumitrescu i-a fost refuzata presedintia CNSAS, liderii PD si PNL arata, inca o data, cat de bine functioneaza Alianta D.A.
Pana atunci insa, trebuie sa ne multumim cu balcanismele poalelor ridicate in cap de Constantin Ticu Dumitrescu in fata CNSAS-ului.
Ticu Dumitrescu spune ca "SRI minte" Pe de alta parte, Constantin Ticu Dumitrescu, membru al Colegiului CNSAS, a spus ca SRI minte atunci cand spune ca a transmis CNSAS cartoteci in format electronic. ... Mai mult, Ticu Dumitrescu i-a cerut directorului SRI sa ia masuri impo-triva angajatului sau "care minte".
In luna decembrie s-au implinit 2 ani de la moartea fostului lider taranist si presedinte al Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, Constantin Ticu Dumitrescu. Dupa ce si-a petrecut o buna parte din tinerete in temnitele Securitatii, dupa 1989 Ticu Dumitrescu s-a implicat activ pe scena politica romaneasca.
Actualul presedinte al PNL Zalau, Dorel Labo, care este si viceprimar, nu se poate ocupa de ambele functii". In aceeasi ordine de idei, Nistorescu il acuza pe Dorel Labo de lipsa de interes fata de problemele politice cu care s-a confruntat PNL Zalau:
Senatorul Dorel Onaca asteapta sa fie primit in Partidul Democrat. ... Surse din PD spun ca, cel mai probabil, senatorul Dorel Onaca va fi acceptat in partid in decursul acestei saptamani, asta daca nu intervine ceva intre timp, cum ar fi, de exemplu, reluarea discutiilor pe tema afacerilor fostului PRM-ist.
Dupa acest episod, conservatorii au mai dat de inteles ca ar fi gasit o alta persoana dispusa sa candideze pentru fotoliul de primar - omul de afaceri Dorel Vlad.
google-analytics.com