Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (3.08 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) l-a copiat intocmai pe presedintele Traian Basescu. Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Este o situatie umilitoare pentru Romania si pentru guvernul Tariceanu, pe care nimic din cele intamplate panma acum nu o prevedea. ... In tara, in mod oarecum surprinzator, presedintele Traian Basescu s-a raliat premierului Tariceanu si i-a luat partea liberalului Vosganian.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si conducerea PNL par sa aiba dificultati in desemnarea inlocuitorului lui Gheorghe Flutur in fruntea Ministerului Agriculturii.
Pe fondul lipsei de anvergura a mizei sub care se desfasoara congresul, datorata candidaturii unice a lui Tariceanu la pozitia de lider si a unor rezultate usor previzionabile la capitolul Birou Politic Central, accentul intalnirii a fost plasat pe clarificari.
Cearta in direct dintre premierul Calin Popescu Tariceanu, invitat la o emisiune a TVR1, si presedintele Traian Basescu, continua sa faca valuri.
Ieri, dupa cum a anuntat deja, premierul Calin Popescu Tariceanu si-a asumat responsabilitatea amanarii alegerilor europene, dupa ce 9 din cei 18 membri ai Guvernului s-au aratat impotriva acestui demers.
Presedintele Basescu si premierul Tariceanu s-au contrat din nou, de aceasta data camp de lupta fiind chiar Ministerul Apararii Nationale, cu ocazia sedintei de bilant pe 2006.
Se pare ca premierul Calin Popescu Tariceanu a luat taurul de coarne si l-ar fi dat pur si simplu afara de la sedinta de conducere a Aliantei PNL- PD de aseara pe ministrul democrat al Administratiei si Internelor.
In timp ce premierul Tariceanu a anuntat moartea Aliantei, dar a amanat remanierea guvernamentala, democratii il acuza pe primul-ministru ca incearca sa se asocieze cu PSD.
Vizita premierului Calin Popescu-Tariceanu la Chisinau este prima vizita oficiala a unui sef de guvern roman dupa 1999 si, in cursul acesteia, partea romana si-a exprimat increderea ca evenimentul va relansa relatia bilaterala romano-moldoveana si va ajuta la depasirea "coborasurilor si la punerea unei pietre in plus la temelia constructiei unui viitor mai bun pentru cetatenii din cele doua tari".
Sarbatoarea prilejuita de Zilele orasului Harsova l-a avut ca oaspete de onoare pe premierul Calin Popescu Tariceanu, care si-a petrecut sambata in compania primarului liberal Ionel Chirita si a liderilor PNL Constanta.
De altfel, Hasotti spune ca la Congresul liberalilor din acest an va avea un discurs prin care va arata de ce este Calin Popescu Tariceanu potrivit ca presedinte al Romaniei.
Tariceanu: PDL risca sa dispara din Parlament Calin Popescu-Tariceanu a declarat, vineri, la Galati ca, din punct de vedere politic, comasarea alegerilor reprezinta un pas in spate, care pune in pericol drepturile si libertatile fundamentale, generate de setea de putere a celor care sunt la putere.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a incasat anul trecut de la Automotive Trading Services, firma la care este actionar majoritar, dividende in valoare de peste 2,1 milioane de lei, aferente anului 2003, completandu-si colectia de masini vechi cu un autoturism ARO fabricat in 1974.
In schimb, sosirea lui Tariceanu la Senat a fost prilej de bezele si politeturi cu stimabilii de la PRM, PSD sau PC. ... Tariceanu si Iorgovan zambindu-si unul altuia, un Geoana care-i adauga premierului in CV functia de ministru de justitie interimar, ce mai armonie!
Premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, a demarat in tromba negocierile pentru formarea Guvernului, stabilind dupa intalnirile cu UDMR, PUR si Grupul minoritatilor nationale schita noului Executiv.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie. ... Tariceanu a anuntat la Camera Deputatilor formarea unui grup de lucru care sa creeze un cadru transparent pentru utilizarea fondurilor publice destinate publicitatii de stat.
• 11 mai 2007 - Premierul Tariceanu si presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, au, la Zagreb, o discutie in care stabilesc ca dialogul bilateral dintre autoritatile de la Bucuresti si Chisinau ar trebui reluat, acest lucru fiind in avantajul ambelor tari.
Premierul Calin Popescu Tariceanu, mai precis decizia acestuia de a renunta la demisie, a surescitat discutii aprinse. ... La nivel local, mai precis in Constanta, se poate spune insa ca apele sunt mai linistite, in sensul ca Tariceanu se poate baza pe sprijinul liberalilor constanteni.
Vicepresedintele liberal, ministrul Culturii, Mona Musca, a declarat, ieri, ca va demisiona din Guvern si din conducerea PNL pentru a-si pune in acord pozitia cu votul impotriva sustinerii lui Calin Popescu Tariceanu, pe care l-a dat in Delegatia Permanenta a PNL.
google-analytics.com