Cautare

1044 de rezultate pentru "targ miere apidava" (4.60 secunde)
"Am adus miere, polen, fagure, dropsuri pentru tuse, laptisor de matca, siropuri, serbet (la 15 RON) - 10 sortimente din:
miere de floarea soarelui - la 22 RON/kg, miere poliflora - la 22 RON/kg, miere de rapita cu salcam - la 25 RON/kg, miere de tei - la 25 RON/kg, miere de pomi fructiferi - la 30 RON/kg, mana de brad - la 40 RON/kg, propolis brut - la 5 si 10 RON, tinctura de propolis - la 5, 10 si 25 RON, polen uscat si crud - la 10 RON 100 de grame, fagure - la 60 RON/kg, pastura - la 45 RON 100 de grame (benefica pentru ficat, probleme digestive si alte afectiuni), capacele - la 22 RON (borcanul)", ne-a spus Claudiu Matei.
"Avem patru sortimente de faguri cu miere, siropuri de brad, lumanari in forma de iepurasi, ingerasi si oua - la 6 RON, otet de mere cu miere la 10 RON, alifie pe baza de propolis pentru crapaturi ale pielii si arsuri - la 8 RON, figurine din ceara sub forma de oua si de iepurasi - la 5 si la 7 RON, faguri in miere - la 15 RON, capaceala pentru sinuzite si cai respiratorii, dar si ca un bandaj gastric pentru stomac", ne-a spus Liviu Zota.
Slush de grepfrut roz cu miere O bautura racoritoare, numai buna de savurat in zilele toride de vara. Avantajul e ca o poti face din fructe proaspete, alese de tine, innobilate cu putina miere. ... • 2 linguri de miere;
diversele sortimente de miere naturala de salcam, de tei, de rapita, de coriandru, de floare soarelui, poliflora, de mana, de mai, de balta si de amorpha; ... fagurele cu miere si capacele de fagure; ... otetul de mere cu miere;
Ce puteti gasi la standul familiei Zota - oua, iepurasi si casute din ceara - intre 3 - 22 RON - faguri de miere - 6 RON si 10 RON - dulceata de afine si cirese amare - miere poliflora - 11 RON / 400 de grame si 20 RON / 800 de grame - miere cu propolis - 22 RON - miere cu catina (benefic pentru starile de greata) - 15 RON - complex imunofortifiant - 24 RON - propolis pur - 1 RON / gramul Tot in cadrul standului familiei Zota mai gasiti si un filmulet care contine imagine cu stupi si utilaje in transhumanta, din diverse locuri ale tarii:
Totodata, combinatia dintre sucul de grepfrut si miere te ajuta sa elimini kilogramele care sunt in plus, dar in acelasi timp, are grija de sanatatea ta.
Dimineata de Ajun incepem cu jumatate de ananas, apoi cafea sau ceai indulcite cu miere, omleta din albus cu branza slaba sau cu sunca de pasare si ciuperci. Iaurt slab sau lapte de migdale sau cocos cu cereale integrale, nuci, miere si fructe.
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND. ... miere, dulceata, prajituri, zacusca, sucuri si tuica.Va invitam sa regasiti frumusetea si marturia gesturilor in lucrurile mestesugite deopotriva de tarani, artizani si artisti.
"Conducerea partidului mi-a propus un targ" Doru Resmerita a povestit ieri in detaliu situatia care l-a determinat sa renunte la partidul fata de care se simtea atat de atasat. ... Conducerea partidului mi-a propus un targ.
Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Mihai Daraban a precizat ca acest targ va mobiliza cat mai multi agenti economici deoarece se vorbeste foarte mult despre fondurile structurale.
Cei interesati pot afla de la reprezentantii companiilor listate, prezente la targ, informatii despre rezultatele financiare, planurile de dezvoltare si politica de acordare a dividendelor, se arata in comunicat.Depozitarul Central impreuna cu Bursa de Valori Bucuresti vor descrie pentru vizitatori cum se pot achizitiona actiuni ale companiilor straine direct de la Bucuresti.Tot la targ, persoanele care au subscris in 1996 cuponul de privatizare, in cadrul Programului de Privatizare in Masa (PPM), pot face un extras de cont la Depozitarul Central, pentru a afla daca detin actiuni ("actiuni reziduale") la vreuna dintre societatile de investitii financiare (SIF-uri), pe baza actului de identitate.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate. ... "Din experienta de promotor al primului targ imobiliar organizat in Romania am invatat cat de importanta este ideea de parteneriat in imobiliare.
- reducerea simptomelor neplacute de raceala si gripa - cresterea imunitatii organismului - protectie antioxidanta - cresterea poftei de mancare Este un supliment alimentar din fructe de padure, cu miere si propolis Vitamina C naturala este un produs 100% natural, o combinatie de fructe de padure, miere si propolis, care actioneaza sinergic pentru sanatatea organismului.
oteturi naturale de miere si simple, otet balsamic de miere, de la Fanny otet de mere simplu - la 6 RON si otet balsamic de miere - la 6 RON (la 250 ml), oteturi de la Ana Are de la Panciu:
oteturi naturale de miere si simple, otet balsamic de miere, de la Fanny otet de mere simplu - la 6 RON si otet balsamic de miere - la 6 RON (la 250 ml), oteturi de la Ana Are de la Panciu:
La standul Nuticai Ferent de la MTR puteti achizitiona oteturi din mere si miere de albine, vinuri, vegeta naturala si diverse sortimente de cafea Nutica Ferent participa la targul de la MTR, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu diverse produse.
paine, peste, fainoase, orez, cartofi, zahar, miere de albine. ... Se face un amestec din 500 g miere de albine, 5 capatani de usturoi, pisate si, 5 lamai tocate in masina, amestec care se lasa 7 zile la macerat.
MIERE: Bogata in minerale si aminoacizi, consumul regulat de miere imbunatateste fertilitatea la femei si calitatea spermei la barbati. ... Adauga cacao raw, neprocesata, o jumatate de lingurita de scortisoara si indulceste amestecul cu o lingura de miere.
google-analytics.com