Cautare

1044 de rezultate pentru "targ miere apidava" (2.76 secunde)
sapunuri din miere, cu lavanda (din Provence), miere cu zmeura - la 12 RON borcanul, ulei demachiant (de la Apidava) - la 25 RON borcanul, apa de gura - la 20 RON, lotiune tonica purifianta - la 20 RON, capaceala de ceara pentru gat, infectii, sinuzite cronice si raguseli, polen - la 6 RON 50 de grame si la 10 RON 100 de grame, pastura - la 45 RON 100 de grame,.
In ceea ce priveste comercializarea, circa 30% din productia nationala de miere se comercializeaza "la negru", iar 50% din marfa vanduta legal este comercializata de marile retele de magazine, a declarat directorul general al companiei Apidava, Victor Mates.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza Targ de Buna Vestire" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in perioada 20 â€" 22 martie 2015.
Deputatii au fost ieri de acord ca programul cornul si laptele ar trebui completat cu miere gratuita pentru elevi, argu-mentul forte impotriva acestei idei fiind murdaria pe care ar face-o copii, dupa ce vor primi ratia saptamanala de 60 de grame de miere.
Mucenici cu miere de albine Pacat ca mucenicii cu miere de albine se fac doar pe 9 martie!
20, sector 3, puteti apela cu incredere la masajul cu miere. Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine.
Pacientii au fost instruiti sa aplice miere cruda diluata (90% miere diluata in apa calda) odata la doua zile asupra leziunilor, cu frecare usoara pentru 2-3 minute. ... "Jumatate dintre pacienti au fost tratati cu miere aplicata local odata pe saptamana, iar cealalta jumatate a servit ca grup de control.
Dieta cu miere si scortisoara. ... dieta cu miere si scortisoara. Consumul regulat de miere reduce riscul de boli de inima si scade colesterolul. ... - miere - scortisoara - apa Cum trebuie sa procedezi: Combina o lingurita de miere cu o jumatate de lingurita de scortisoara pudra.
- miere de mana (care este mai rara) - miere de salcam (benefica pentru tuse, pentru plamani si pentru stomac) - miere de rapita si de salcam (buna pentru copii) - crema de marul lupului - propolis brut - la 15 RON si la 20 RON / 20 de grame - sirop de muguri de pin - 20 RON/ 200 ml - tinctura de propolis - 10 RON - faguri - 12 RON / 300 de grame - capaceala - 20 RON / 300 de grame (benefica pentru sinusuri si dureri provocate de ulcer si gastrita) - propolis - pastura - miere de tei - miere de coriandru - miere poliflora
Apimondia si Radio Romania va invita in perioada 28 - 30 august 2009 la editia a II-a a Targului International de Miere.
Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu. ... borcanase cu miere in care a pus o bijuterie cu cristale Swarovski si miere duo:
"Mierea de mana si de salcam au fost cele mai cautate in cadrul acestui targ al mesterilor populari, dar si produsele pe baza de catina - la 35 RON", ne-a spus Ovidiu Tilioi.
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, sirop de muguri de pin - la 20 RON (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
Recunoscuta pentru calitatea produselor traditionale prezentate, editia a doua a acestui targ va mai oferi vizitatorilor doua premiere: ... De asemenea, la targ se vor gasi si specialitati internationale:
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str.
"Nu trebuia sa aiba case de marcat pentru ca este targ de produse traditionale si ei nu trebuie sa aiba case de marcat. Nu au fost firme prezente la acel targ, ci doar producatori traditionali.
ISM este cel mai mare si mai important targ de dulciuri si biscuiti din lume. ... Intreaga piata mondiala este reflectata in gama de produse prezente la ISM, care este mai vasta decat a oricarui alt targ comercial de profil.
Semnalele pe care dezvoltatorii le-au tras, legate de atingerea unui minim istoric al preturilor si de eventualele schimbari in piata care pot aparea de anul viitor, au adus in ultimul targ imobiliar al anului acea categorie de cumparatori care astepta cea mai buna perioada sa-si cumpere locuinta.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara.
Proprietarii de stupine au pierdut milioane de lei, nereusind sa scoata nici macar citeva kilograme de miere la tei si floarea-soarelui. ... nici macar citeva kilograme de miere obtinute la floarea-soarelui si tei.
google-analytics.com